Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018, 13:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nájomný zabijak Barry túži po kariére herca, napriek tomu, že hrá otrasne. Podarí sa mu v zábavnom traileri od HBO žiť oba životy?

FILMY A SERIÁLY BARRY
Uložiť Uložené

Aj vám Barry tak trochu pripomína komediálnu verziu Dextera?

Život nájomného vraha nie je žiadnou prechádzkou ružovou záhradou. Pravda je ale taká, že si vcelku dobre zarobíte. Barry je so svojím životom viac-menej spokojný, ale jeho posledná obeť mu zmení pohľad na život. Pri jej prenasledovaní sa totiž dostáva do budovy, kde sa koná herecký krúžok. Umelecké prostredie hercov ho natoľko očarí, že začne uvažovať nad zmenou kariéry. Podarí sa mu tieto dve diametrálne profesie skĺbiť dokopy? Alebo sa bude musieť jednej z nich vzdať?

Za seriálom bude stáť jeho hlavný herecký predstaviteľ Bill Hader (má skúsenosti s písaním scenárov pre Saturday Night Live či niekoľkých sérií South Parku) a výkonný producent Silicion Valley, Alec Berg. Okrem Hadera v seriáli uvidíme hercov, ako Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan či Henry Winkler. HBO plánuje premiéru seriálu na 25. marec (březen) 2018. Barry nám svojim výzorom do určitej miery pripomína sparodizovanú verziu Dextera Morgana. Ten však pochopiteľne nevraždil kvôli peniazom, ale z úplne iného dôvodu. Vidíte istú podobnosť medzi touto dvojicou aj vy? A ako sa vám debutový trailer vlastne pozdáva?

Domov
Zdieľať
Diskusia