Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018, 20:39
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

2. séria skvelého seriálu Atlanta s Donaldom Gloverom odštartuje 1. marca. Spoznajte ju v kvalitnom debutovom traileri

FILMY A SERIÁLY ATLANTA
Uložiť Uložené

Talentovaný Glover získal za Atlantu Emmy, za pieseň Redbone je nominovaný na cenu Grammy.

Multitalent Donald Glover je vyťažený kvôli natáčaniu nového Star Wars filmu o Han Solovi. Aspoň tak by sa dala odôvodniť zaneprázdnenosť autora seriálového hitu Atlanta, ktorého druhá séria nie a nie prísť. Našťastie pre fanúšikov už dorazil aspoň teaser. Ten nám ponúka pohľad na hviezdy projektu Earna (Donald Glover) a jeho bratranca s menom Paper Boi na úteku pred aligátorom.  

2. séria skvelého seriálu Atlanta s Donaldom Gloverom odštartuje 1. marca. Spoznajte ju v kvalitnom debutovom traileri
Zdroj: FX Network

Druhá séria Atlanty bude v USA premiérovať 1. marca na televíznej stanici FX. Okrem dátumu premiéry sme sa dozvedeli aj to, že seriál príde s novým názvom. Pokračovanie príbehu o bratrancoch snažiacich sa presadiť na rapovej scéne v americkom meste Atlanta bude namiesto zaužívaného formátu Atlanta Season 2 niesť názov Atlanta Robbin' Season. 

Atlanta bol jedným z najlepších seriálov roka 2015, o čom svedčí aj cena Emmy, ktorú získal v kategórii Najlepší herec v hlavnej úlohe komediálneho seriálu práve Donald Glover. Projekt si osvojil osobitý štýl, využívajúc surrealistické prvky, čím sa Gloverovi podarilo vytvoriť jeden z najoriginálnejších počinov na súčasnom trhu. Fanúšikom sa tak už trojročné čakanie pomaly kráti, a nový teaser by im mal toto čakanie len uľahčiť. Patríte aj vy medzi priaznivcov Atlanty, respektíve máte v obľube jej tvorcu, Donalda Glovera? 

Domov
Zdieľať
Diskusia