Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 19:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zúfalí námorníci v mrazivom thrilleri The Terror z dielne Ridleyho Scotta musí v nehostinných podmienkach čeliť záhadnému monštru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nádejne vyzerajúci seriál sa predstavuje v oficiálnom traileri.

Seriálový thriller z produkcie Ridleyho Scotta sa nám predstavuje v plnohodnotnom traileri a rozhodne nevyzerá márne. Adaptácia románu Dana Simmonsa bude evidentne poriadne atmosférická a vizuálne pôsobivá. Zdá sa, že ani o herecké výkony sa nemusíme obávať. Pokiaľ dostaneme aj strhujúci príbeh, mohla by z The Terror vzísť veľká hitovka.

Príbeh je založený na skutočných udalostiach a zavedie nás do roku 1847. Posádka Kráľovskej námornej expedície je vyslaná nájsť arktický Severozápadný prejazd. Keď však uviaznu a ostanú izolovaní, musia sa vyrovnať s extrémnym počasím, dochádzajúcimi zásobami a svojimi vlastnými vnútornými démonmi. Všetko však nasvedčuje, že tieto končiny sú obývané aj neznámou krvilačnou bytosťou. Dokážu sa proti nej námorníci ubrániť? V hlavných úlohách si zahrali Jared Harris, Tobias Menzies, Ciarán Hinds, Paul Ready, Adam Nagaitis, Ian Hart a Trystan Gravelle. Premiéra je stanovená na 26. marca (březen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia