Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 13:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Prečo sme sa v The Last Jedi nedočkali bájnych Knights of Ren? Rian Johnson má k tejto téme jasné odôvodnenie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Rian Johnson fanúšikom vysvetľuje, z akého dôvodu sa v poslednej časti Star Wars neobjavili Knights of Ren. A kedy sa ich vlastne dočkáme?

Aj vy ste netrpezlivo očakávali, kedy už konečne v The Last Jedi na scénu vybehnú rúškom tajomstva zahalení Knights of Ren? Neboli ste sami. Rian Johnson, režisér The Last Jedi, má ale na ich absenciu jednoznačné vysvetlenie. Vo filme pre nich už skrátka nebol priestor.

„Mali sme už jednoducho zaplnený film. Doslovne v ňom nebol priestor na žiaden ďalší element. Azda som ich mohol použiť na mieste pretoriánskej gardy (poznámka redakcie - Snokeova stráž), ale v tom prípade by išlo o zbytočné mrhanie, pretože všetci jej členovia museli zomrieť. A pokiaľ má s nimi Kylo určitý druh prepojenia, pridalo by to danej scéne nežiaduce komplikácie. Pravda je jednoducho taká, že pre nich v snímke nebolo miesto," vyjadril sa k téme Johnson. 

Prečo sme sa v The Last Jedi nedočkali bájnych Knights of Ren? Rian Johnson má k tejto téme jasné odôvodnenie
Zdroj: Disney

Režisérovi ale v tomto smere môžeme ľahko oponovať, pretože miest na využitie Kylových verných rytierov by bolo dostatok. Pokojne by sa mohla napríklad vyplniť jedna z fanúšikovských teórií, ktorá tvrdila, že Luke bude s Kylom a Knights of Ren bojovať na ostrove Ahch-To. No a povedzte, nebolo by to jednoducho epické? 

V každom prípade nám však do konca novej trilógie zostáva ešte záverečný diel. No a práve v ňom by sa mohli tieto doposiaľ nevidené, no veľmi žiadané postavy objaviť. A dôvod? Po smrti Snokea a Phasmy sme prišli v Star Wars a dvojicu významných záporákov a bolo by logické, aby ich miesto zaplnil niekto nový. Myslíte si, že sa ich prítomnosti v Star Wars IX už konečne dočkáme?

Anketa:
Star Wars IX a Knights of Ren..
Určite sa vo filme objavia
Zostanú naďalej skrytou záhadou
Určite sa vo filme objavia
67 %
190 Hlasov
Zostanú naďalej skrytou záhadou
33 %
92 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia