Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2018, 20:16
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Pripravte sa na nečakaný návrat Krokodíla Dundeeho v podaní jeho amerického syna Dannyho McBridea

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Syn austrálskej legendy sa vracia domov.

Z času na čas zvykne nastať situácia, v ktorej sa na internete objaví projekt, o ktorom do určitého momentu nikto netušil. No a práve teraz ten moment nastal. Prinášame vám oficiálny teaser trailer pre ďalšie pokračovanie kultovej klasiky Krokodíla Dundeeho z roku 1986. Áno, bohužiaľ to vyzerá tak, že skutočne nejde o vtip, aj keď by si to internetové komentáre pod videom srdečne želali. Dundee prichádza od produkčnej firmy Rimfire Film, ktorá stála aj za prvými dvoma časťami. V hlavnej úlohe uvidíme Dannyho McBridea (Pineapple Express) stvárňujúceho syna legendárneho Krokodíla Dundeeho. 

Oficiálna synopsa tvrdí, že Krokodíl Dundee je späť, no nie tak úplne. Stratil sa vo vnútrozemí Austrálie a jediný, kto ho dokáže nájsť, je jeho ukecaný americký syn Brian, o ktorom nikto nevedel, že existuje. Brian sa tak musí vydať na dobrodružstvo svojho života. Ako dieťa vyrastajúce v meste nie je na takú cestu vôbec pripravený. To ho však nezastaví pred uchopením otcovho noža a hľadaním svojich austrálskych koreňov. 

Predstaviteľ a tvorca Krokodíla Dundeeho Paul Hogan sa vyjadril následovne: „Krokodíl Dundee je film, ktorý ustál skúšku časom. Je rozhodujúcim momentom môjho života a jeden z mojich najpyšnejších úspechov. Pár rokov už premýšľam, ako priniesť Dundeeho späť pre mladšie generácie. S hrdosťou predstavujem svetu nového Krokodíla Dundeeho. Už sa teším, ako predstavím ďalšie novinky už čoskoro.“

Domov
Zdieľať
Diskusia