Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2018, 13:25
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Toy Story 4 konečne našlo scenáristku. O príbeh sa postará jedna z autoriek komiksovky Thor: Ragnarok

FILMY A SERIÁLY TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Po viacerých peripetiách má konečne pokračovanie Woodyho a Buzza scenáristku.

Toy Story 4 má scenáristku. Štvrté pokračovanie obľúbenej animovanej komédie podľa posledných informácií napíše Stephany Folsom. Scenáristicky sa podieľala na Marvelovke Thor: Ragnarok (hoci po nejakých problémoch nebola uvedená v titulkoch) a okrem toho má na konte chválený nerealizovaný scenár 1969: A Space Odyssey Or: How Kubrick Learned to Stop Worrying and Land on the Moon. Pôvodne sa pre ďalší sequel Toy Story počítalo so scenáristami Rasihdou Jones a Willom McCormackom (Celeste a Jesse navždy).

Toy Story 4 konečne našlo scenáristku. O príbeh sa postará jedna z autoriek komiksovky Thor: Ragnarok
Zdroj: Disney/Pixar

Zdá sa však, že scenár sa začne písať opäť od nuly. Štvrtý film v sérii by mal byť romantickým príbehom Woodyho a Bo Peep, a mal by pokračovať tam, kde skončila trojka. V nej sa Woody, Buzz Lightyear a zvyšok hračiek ocitli v rukách malého dievčatka menom Bonnie.

To je však zatiaľ všetko, čo o príbehu vieme. Hlavné postavy však opäť nadabujú Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts a Joan Cusack. Doplní ich aj Patricia Arquette. O réžiu sa postará Josh Cooley a premiera je momentálne stanovená na 21. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia