Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2018, 18:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Spider-Manovi bude v pokračovaní asistovať nová femme fatale. Dočkáme sa sexy Spider-Woman, Gwen Stacy či inej hrdinky?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kastingové oddelenie má plné ruky práce s hľadaním nádhernej ženy.

Hollywood a jeho pekné tváričky. Na tom si kasting dá záležať, a inak tomu nebude ani pri dvojke Spider-Mana. Už v jednotke sme mali atraktívnu Marisu Tomei ako May Parker, Zendayu ako Michelle či Lauru Harrier ako Liz. Podľa najnovších správ k nim pribudne ďalšie femme fatale, ako označili zahraničné zdroje ženu, ktorá sa hľadá pre doposiaľ nešpecifikovanú rolu. 

Ak by šlo o dôležitejšiu postavu, iste by sa kasting neobmedzil len na vzhľad, ale aj na jej herecké schopnosti. Vylúčiť však možnosť väčšej roly samozrejme nemôžeme, keďže o všetkom potrebnom sa uchádzačky dozvedia včas. My teda môžeme len špekulovať a ak by sme brali v úvahu, že nepôjde o žiaden komparz či vedľajšiu rolu, naskytá sa nám pár možností, koho by nová herečka mohla hrať. 

Do života Petera Parkera sa môže zamotať Black Cat, Spider-Woman, Gwen Stacy, Mary Jane či záporáčka Joystick. Je možnosť, že ide o Gwen, keďže Marvelu unikla už druhá "audition tape" pre rolu Gwen. Tá by pokojne mohla byť zahraničnou študentkou, keďže sa Spider-Man 2 bude natáčať aj v Európe. Ktorá z týchto postáv by vás potešila viac?

Domov
Zdieľať
Diskusia