Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2018 o 16:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Piata časť legendárneho Taxi sa predstavuje debutovým trailerom! Uvidíme v nej však len komisára a pár starých známych bez hlavného dua

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tešíte sa? Alebo podľa vás tejto známej francúzskej komédii došiel už dávno dych?

Marseille sa v nedávnej dobe rozhodli ohrozovať talianski lúpežníci. Proti ním sa preto musia postaviť ich "elitné" jednotky na čele s komisárom Gibertom (Bernard Farcy) a dobre známym bielym taxi. Najväčší problém ale spočíva v tom, že na druhej strane zákona stojí neter špičkového vodiča taxíku Daniela, jazdiaca na ultrarýchlom Ferrari. Majú miestne policajné zložky vôbec nejakú šancu?

O réžiu a scenár Taxi 5 sa postaral Franck Gastambide a vo filme uvidíme hercov, ako Salvatore Esposito, Franck Gastambide, Sabrina Ouazani či Bernard Farcy. Francúzska premiéra je plánovaná na 11. apríla (duben) 2018. Upútavka nás však o kvalite piateho pokračovania Taxi po pravde vôbec nepresvedčila. A vás?

Domov
Zdieľať
Diskusia