Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018, 10:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ukážu nám v Star Wars: Episode IX Snokeovu minulosť a skutočnú silu? Podľa Andyho Serkisa to vôbec nie je vylúčené

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Odkiaľ Snoke pochádza? Kto bol jeho učiteľom? Tieto a mnohé iné otázky by nám mohli tvorcovia jedného dňa zodpovedať.

Napriek tomu, že režisér Rian Johnson označil ešte pred premiérou The Last Jedi Snokea za jednu veľkú záhadu, o ktorej sa nič hlbšieho nedozvieme, podľa vyjadrenia Andyho Serkisa nie je táto možnosť úplne vylúčená.

Nečakaný obrat Bena Sola alias Kylo Rena proti svojmu majstrovi prekvapil milióny divákov na celom svete a hoci mnohí hodnotili tento nepredvídateľný zvrat ako výsostný klad, iní proti Snokeovej smrti protestovali. Svoje negatívne reakcie odôvodňovali najmä tým, že jeho tajuplná postava nemala byť zo scény odprataná hneď v druhej časti, alebo teda inak povedané, mohli sme sa o nej dozvedieť čosi viac. 

Andy Serkis hrajúci postavu vodcu Snokea viedol o minulosti svojej postavy s J. J. Abramsom (réžia Star Wars IX) a Rianom Johnsonom (réžia Star Wars VIII) krátky rozhovor. O ich debate sa Serkis vyjadril nasledovne:

„Áno, rozprávali sme o tom. Chceme ju (Snokeovu "backstory") ponechať záhadou, ale ako viete, hovorím tu o Star Wars, takže kto vie, čo sa môže nakoniec stať. Nič nie je vylúčené." Tak čo si máme o týchto tajomných slovách vlastne myslieť? Dozvieme sa o Snokeovi niekedy čosi viac? Alebo navždy zostane nevyriešenou záhadou? A čo by ste si želali vy?

Anketa:
Snokeova minulosť by mala byť určite odhalená..
Áno
Nie
Áno
86 %
Nie
14 %
Domov
Zdieľať
Diskusia