Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2018, 17:27
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Omamné sci-fi Alita: Battle Angel a očakávaného Predátora uvidíme v kinách neskôr. Polepšil si však horor The Nun

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Niektoré filmy sa k nám dostanú už skôr, iné sa zas odložili o niekoľko mesiacov.

Za posledných 24 hodín sa niekoľko filmových štúdií rozhodlo zmeniť dátumy premiér pre svoje očakávané filmy. My si teraz zhrnieme, ktorých snímok sa táto zmena dotkla. Od Foxu sa odloženia dočkalo sci-fi Alita: Battle Angel, ktoré bolo presunuté z 19. júla (červenec) až na 21. december (prosinec).

V tom období bude v kinách o tržby súperiť s Aquamanom a Bumblebeem. Okrem Ality sa rozhodli posunúť aj premiéru očakávaného rebootu The Predator. Ten sa presúva z augusta (srpen) na 14. september (září)

Po roku 2018 by sme sa mali dočkať pokračovania Murder on the Orient Express pod názvom Death on the Nile, a to presnejšie 8. novembra (listopad) 2019

Kenneth Branagh si tak zopakuje svoju úlohu kultového Herculea Poirota opäť pred, ale aj za kamerou. Svojho dátumu premiéry sa dočkal aj animovaný film Foster od štúdia Blue Sky. Ten je stanovený až na 5. marca (březen) 2021.

Omamné sci-fi Alita: Battle Angel a očakávaného Predátora uvidíme v kinách neskôr. Polepšil si však horor The Nun
Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation

Sony sa taktiež rozhodlo pre pár zmien vo svojich tituloch, a to konkrétne v prípade The Equalizer 2 a Paul, Apostle of Christ. Priameho pokračovania The Equalizer s Denzelom Washingtonom sa dočkáme už 20. júla (červenec). Paul, Apostle of Christ bude mať svoju premiéru o 5 dní skôr, než bolo pôvodne plánované: 23. marca (březen)

Bohužiaľ sa odkladu od Warner Bros. dočkal aj očakávaný spin-off zo sveta The Conjuring s názvom The Nun. Postava hrôzostrašnej mníšky sa v druhom diele stala medzi fanúšikmi natoľko populárnou, že si vyslúžila vlastný film rovnako, ako tomu bolo v prípade bábiky Annabelle. Tento hororový počin bol odložený z júla (červenec) na 7. septembra (září). 

Svoj dátum premiéry nakoniec dostal aj film od Petera Berga (Lone Survivor) Mile 22. V hlavnej úlohe tejto akčnej snímky uvidíme Marka Wahlberga.

Pôjde tak už o štvrtú spoluprácu medzi touto dvojicou. Film nám rozpovie príbeh elitného amerického špióna, ktorý musí dostať svojho informátora preč z cudzej krajiny. Mile 22 príde do amerických kín 20. júla (červenec) tohto roku. 

Omamné sci-fi Alita: Battle Angel a očakávaného Predátora uvidíme v kinách neskôr. Polepšil si však horor The Nun
Zdroj: Sony Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia