Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2018, 15:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Uvidíme v 3. sérii Daredevila známeho vraha menom Bullseye? Všetko nasvedčuje tomu, že áno

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Po potvrdení novej série na rok 2018 sa maskovaný hrdina z Hell's Kitchen opäť hlási o slovo. Tentokrát sa objavili správy o slávnom komiksovom záporákovi.

Zdá sa, že informácií o 3. sérii Daredevila bude v najbližšom období pomerne dosť. Iba nedávno sme vám priniesli potvrdenie novej série na rok 2018, no a postrach Hell's Kitchen sa nám teraz pripomína opäť.

A to konkrétne správami o obsadení ďalšej kľúčovej postavy. Tou by mal byť Bullseye, teda extrémne nebezpečný vrah a známy Daredevilov nepriateľ, ktorého si v celovečernom filme z roku 2003 strihol herec Colin Farrell.

V seriálovom komiksovom univerze Marvel/Netflix by si ale túto postavu mal zahrať Wilson Bethel. Novinku (možno) neúmyselne potvrdil osobný tréner Naqam Washington, ktorý na Instagram pridal fotku so samotným Bethelom aj Charliem Coxom (Matt Murdock).

Zároveň použil hashtagy “Bullseye” a “Daredevil”. Bethel bol do 3. série obsadený ešte v novembri minulého roka a podľa vtedajšieho popisu mal stvárňovať FBI agenta, ktorý zohrá rozhodujúcu úlohu v konflikte medzi Daredevilom a Wilsonom Fiskom (Vincent D’Onofrio).

Uvidíme v 3. sérii Daredevila známeho vraha menom Bullseye? Všetko nasvedčuje tomu, že áno
Zdroj: Netflix

Postava agenta mala byť podľa popisu aj atletická, no do spoločnosti príliš nezapadajúca. Taktiež sa hovorilo o tom, že potrebuje istú štruktúru a pravidlá, aby potlačila impulzívnosť a temnotu vo svojom vnútri.

Odporúčané
Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov 23. decembra 2022, 17:00

Bullseye mal na stránkach komiksov hneď niekoľko rôznych mien, ako napríklad Lester, Benjamin Pointdexter či Sheldon Pendergrass, pričom často pracoval pre Kingpina/Fiska na pozícii nájomného vraha. Dokonca sa postaral o smrť Elektry a Karen Page.

Bullseye zatiaľ oficiálne potvrdený nie je, no predpokladáme, že je to už iba otázkou času. 3. séria dorazí na Netflix ešte pred koncom tohto roka, a to najskôr niekedy v období novembra (listopad), prípadne decembra (prosinec).

Pre ďalšie informácie o 3. sérii klikajte sem a určite nám nezabudnite dať vedieť, čo si myslíte o príchode slávneho záporáka menom Bullseye.

Domov
Zdieľať
Diskusia