Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2018, 10:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Na Call Me By Your Name 2 sa už aktívne pracuje. Príbeh sa bude odohrávať v 90. rokoch

FILMY A SERIÁLY CALL ME BY YOUR NAME
Uložiť Uložené

Dvojka úspešnej romantickej drámy podľa Armieho Hammera určite dorazí.

O sequeli úspešnej romantickej drámy Call My By Your Name sa hovorí už dlhšie. Ak Filmkult sledujete pravidelne, iste vám správy o dvojke neunikli. Podľa Armieho Hammera, ktorý si v snímke zahral jednu z hlavných úloh, druhý diel na sto percent dostaneme.

„Ten film vznikne, pretože už teraz na ňom skupina ľudí pracuje a snažia sa, aby sa natočil,“ vyjadril sa herec. Dodal tiež, že o projekte má viac informácií, ale z pochopiteľných dôvodov ich ešte nemôže prezradiť.

Na Call Me By Your Name 2 sa už aktívne pracuje. Príbeh sa bude odohrávať v 90. rokoch
Zdroj: Sony Classics

Podľa toho, čo spomínal režisér Luca Guadagnino, by sa sa sequel mal odohrávať približne 5 rokov po pôvodnom filme, teda v raných 90. rokoch.

Do hlavných úloh by sa samozrejme mali vrátiť Timothée Chalamet a Armie Hammer. Druhý menovaný je ohľadom druhého dielu nadšený a podľa svojich slov je okamžite pripravený vrhnúť sa na nakrúcanie.

„Chýba mi celý štáb,“ dodal Hammer. „Bola to veľmi unikátna skúsenosť. Bola to kolektívna, jedinečná a úplne úchvatná filmová skúsenosť. Ak sa nám podarí urobiť ďalší diel, budem mať naozaj šťastie.“

Na Call Me By Your Name 2 sa už aktívne pracuje. Príbeh sa bude odohrávať v 90. rokoch
Zdroj: Sony Classics

Pôvodný film sa do kín dostal v roku 2017 a odniesol si Oscara za najlepší adaptovaný scenár (podľa románu Andrého Acimana). Snímka okrem toho získala 3 ďalšie nominácie, vrátane najlepšieho filmu a najlepšieho hlavného herca (Timothée Chalamet).

Domov
Zdieľať
Diskusia