Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2018, 14:38
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér Mad Max: Fury Road chystá epický fantasy ľúbostný príbeh s Idrisom Elbom a Tildou Swinton

FILMY A SERIÁLY THREE THOUSAND YEARS OF LONGING
Uložiť Uložené

Keďže pokračovania Mad Maxa sa odložili, prichádza George Miller s novým projektom.

Sú to už tri roky, čo nás George Miller v kinách totálne odpálil svojím šialeným akčňákom Mad Max: Fury Road. Strhujúca snímka s Tomom Hardym a Charlize Theron si odniesla 6 Oscarov a okamžite sa začalo hovoriť o možnosti sequelu (resp. sequelov).

Miller skutočne má napísané dva scenáre, ale zatiaľ nevieme, či pôjde o priame pokračovanie Fury Road, ani kedy sa ich dočkáme.

Režisér však teraz má na pláne iný projekt s názvom Three Thousand Years of Longing, pričom niekde je projekt uvádzaný aj pod názvom Djinn. V hlavných úlohách sa predstavia Idris Elba (Pacific Rim) a Tilda Swinton (Doctor Strange), zatiaľ však nevieme, aké postavy vlastne stvárnia.

Režisér Mad Max: Fury Road chystá epický fantasy ľúbostný príbeh s Idrisom Elbom a Tildou Swinton
Zdroj: 20th Century Fox/Amazon Studios

Miller plánuje projekt predstaviť potenciálnym štúdiám už budúci týždeň s tým, že samotné nakrúcanie by sa malo začať budúci rok. O príbehu zatiaľ vieme veľmi málo. Čo sa týka štýlu, malo by ísť o radikálny odklon od Mad Max: Fury Road. Film bude epickým fantasy ľúbostným príbehom, v ktorom bude nejakým spôsobom figurovať aj nadprirodzený džin.

To, že film bude svojím tónom odlišný od Mad Maxa nie je pri pohľade na Millerovu filmografiu ničím novým. Stačí pripomenúť, že sa scenáristicky a režijne podieľal aj na rodinných projektoch, ako Babe či Babe: Pig in the City, nehovoriac už o animovanej sérii Happy Feet.

Pravdepodobne teda v tomto prípade nedostaneme žiadnu šialenú divočinu, čo ale neznamená, že na nový Millerov projekt nie sme zvedaví. 

Režisér Mad Max: Fury Road chystá epický fantasy ľúbostný príbeh s Idrisom Elbom a Tildou Swinton
Zdroj: Warner Bros.

Čo sa týka samotných sequelov Mad Maxa, tie sú momentálne trochu v úzkych, keďže sa do procesu výroby vložili ťahanice so štúdiom Warner Bros. Miller tvrdil, že jeho spoločnosti Warnerovci nevyplatili sľúbených 7 miliónov dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia