Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

2. séria skvelého Punishera dorazí na Netflix už v januári!

FILMY A SERIÁLY ONWARD PUNISHER RAMBO V THE MANDALORIAN THE TRIAL OF THE CHICAGO 7
Uložiť Uložené

Smrtiaceho Punishera sa dočkáme už čoskoro.

Vitaj pri ďalšom prehľade filmových a seriálových noviniek v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom. Aj dnes tu nájdeš všetky podstatné informácie za posledné dni.

The Punisher

2. séria úspešného komiksového seriálu The Punisher už má dátum premiéry. Presný deň zatiaľ nevieme, ale môžeme povedať, že sa nových epizód dočkáme v januári (leden) 2019. Do hlavnej úlohy sa pravdaže vráti Jon Bernthal.

2. séria skvelého Punishera dorazí na Netflix už v januári!
Zdroj: Netflix

Onward

V štúdiách Disney a Pixar pre nás chystajú nový animák menom Onward. Príbeh sa bude odohrávať v originálnom fantasy svete a hlavnými hrdinami budú tínedžerskí elfskí bratia, ktorí sa vydajú za dobrodružstvom, aby zistili, či v ich svete ostalo ešte trochu mágie.

Postavičky nadabujú Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus a Octavia Spencer. Režíruje Dan Scanlon (Monsters University). Premiéra je stanovená na 6. marca (březen) 2020.

2. séria skvelého Punishera dorazí na Netflix už v januári!
Zdroj: Disney/Pixar

The Mandalorian

Už vieme, že hlavnú úlohu v seriáli The Mandalorian, ktorý sa bude odohrávať vo svete Star Wars, si zahrá Pedro Pascal. Teraz sa však k nemu pridávajú ďalší herci, menovite Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Nick Nolte, Emily Shallow a Werner Herzog. Seriál režíruje Jon Favreau a premiéru si odbije na streamovacej platforme štúdia Disney. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

2. séria skvelého Punishera dorazí na Netflix už v januári!
Zdroj: Disney

3Below: Tales of Arcadia

Animovaný seriál 3Below: Tales of Arcadia z produkcie Guillerma Del Tora (The Shape of Water) bude druhým dielom z pripravovanej trilógie (prvým bol seriál Trollhunters). Nižšie si môžeš vychutnať jeho oficiálny trailer.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023, 13:00

V projekte začujeme hercov, ako Diego Luna, Tatiana Maslany, Nick Offerman, Nick Frost či Andy Garcia. Premiéra nás čaká 21. decembra (prosinec) 2018.

The Trial of the Chicago 7

Štáb chystanej drámy talentovaného The Trial of the Chicago 7 od talentovaného Aarona Sorkina (Molly's Game) musel pozastaviť svoje práce na tejto snímke. Štúdio má totiž nejaké výtky k celkovému rozpočtu a obáva sa, že pôjde o stratovú investíciu.

Nakrúcať sa malo začať už vo februári (únor) 2019, a to za účasti hercov, ako Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne a Jonathan Majors. Momentálne sa však nad projektom vznáša otáznik a nie je isté, či sa ho dočkáme.

2. séria skvelého Punishera dorazí na Netflix už v januári!
Zdroj: STX Entertainment

Charlie's Angels

Reboot kultového seriálu Charlie's Angels skončil nakrúcanie. Prostredníctvom svojho instagramového účtu to oznámila režisérka Elizabeth Banks. V novej verzii uvidíme v hlavných úlohách Kristen Stewart, Naomi Scott a Ellu Balinsku.

Okrem nich dorazí aj Patrick Stewart ako Bosley. O scenár sa postarala Elizabeth Banks a Jay Basu (The Girl in the Spider's Web). Premiéra sa uskutoční 1. novembra (listopad) budúceho roku.

Rambo 5: The Last Blood

Sylvester Stallone sa na svojom twitterovom účte s fanúšikmi podelil o nový obrázok z nakrúcania piateho Ramba. Film režíruje Adrian Grunberg a premiéra sa uskutoční v priebehu roka 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

“ Death is coming your way , and there’s nothing in this world you can do to stop it... “ Rambo said calmly to the gang of killers . #rambo5

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone),

Domov
Zdieľať
Diskusia