Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Natáčanie sólovky Black Widow so Scarlett Johansson by malo začať už koncom budúceho mesiaca

Natáčanie sólovky Black Widow so Scarlett Johansson by malo začať už koncom budúceho mesiaca
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW LAST NIGHT IN SOHO
Uložiť Uložené

Vítame ťa pri ďalších Raňajkách plných zaujímavých noviniek z filmového a seriálového sveta.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa opäť oboznámi s tými najzaujímavejšími filmovými a seriálovými správami z posledných dní.

Black Widow

Sólovka Black Widow so Scarlett Johansson sa údajne začne natáčať už 28. februára (únor), a to v Chorvátsku a Miami. Istý čas sa dokonca povrávalo, že by mohlo ísť o prvé MCU R-ko, tieto informácie však zatiaľ potvrdené neboli. O réžiu sa postará Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios/Disney

The New Mutants

Hororový X-Men spin-off The New Mutants sa po dlhej dobe pripomína novým obrázkom s kompletnou päticou mladých mutantov, ktorých si zahrajú Anya Taylor-Joy, Henry Zaga, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt. Režíruje Josh Boone (Stuck in Love, The Fault in Our Stars) a premiéra snímky je po dvoch rozsiahlych dotáčkach momentálne naplánovaná na 1. augusta (srpen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox

Nový film Edgara Wrighta

Aj keď režisér Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead) stále pracuje na dokumente o pop-rockovej kapele Sparks, už sa pomaly pripravuje aj na svoj ďalší projekt. Pôjde o psychologický hororový thriller v štýle snímky Don't Look Now z roku 1973 či Repulsion od Romana Polanskiho.

Odporúčané
RECENZIA: Last Night in Soho RECENZIA: Last Night in Soho 16. novembra 2021, 13:30

Príbeh sa bude odohrávať v Londýne a v hlavnej úlohe uvidíme ženu. Wright napísal scenár spoločne s Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful) a štart natáčania je naplánovaný na toto leto. Názov filmu zatiaľ nepoznáme. Wright tiež potvrdil, že existuje aj prvý návrh scenára pre pokračovanie Baby Drivera. Dvojka by mala mať úplne nové obsadenie.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures Entertainment

Bumblebee 2

Štúdio Paramount podľa najnovších informácií plánuje natočiť pokračovanie podareného Bumblebeeho. Žiaľ, žiadne ďalšie informácie o projekte zatiaľ nemáme.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures

The Lovebirds

Herec Kumail Nanjiani po skvelej snímke The Big Sick opäť spojí svoje sily s režisérom Michaelom Showalterom. Pôjde o romantickú komédiu The Lovebirds a jej príbeh sa zameria na pár (Nanjiani a Issa Rae), ktorý je pokraji rozchodu. To sa však zmení, keď sa dvojica zapletie do bizarného vražedného tajomstva. Scenár napísal herec Aaron Abrams a s natáčaním sa počíta na koniec tohto mesiaca.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Amazon Studios

A Christmas Carol

O tom, že Tom Hardy, Ridley Scott a Stephen Knight plánujú hranú adaptáciu rozprávky Vianočná koleda od spisovateľa Charlesa Dickensa, sme sa dozvedeli ešte koncom roka 2017. Teraz Knight prezradil, že pôjde o 3 hodinové epizódy a štart natáčania plánujú ešte na tento rok. Ďalej dodal, že chce moderne spracovať všetkých 5 kníh a ďalšie 4 novely, a to v priebehu 6-7 rokov.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia