Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2019, 0:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Deadpool, Votrelec aj Predátor budú pokračovať R-kovými filmami aj pod krídlami Disney

Deadpool, Votrelec aj Predátor budú pokračovať R-kovými filmami aj pod krídlami Disney
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY NEWS OF THE WORLD
Uložiť Uložené

Prichádzame s ďalšou výdatnou dávkou filmových správ z niekoľkých posledných dní. A opäť je z čoho vyberať.

Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom, ktoré ťa aj tentokrát oboznámia s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu.

Disney bude pokračovať s mládeži neprístupným Deadpoolom, Votrelcom aj Predátorom

Výkonný riaditeľ Disney Bob Iger potvrdil, že štúdio bude po príchode značiek 20th Century Fox pod ich krídla pokračovať v tradícii R-kových filmov týchto sérií. Reč je samozrejme o Deadpoolovi, ale aj o sériách, ako Alien či Predator. Nemusíš sa tak báť, že by vo vlajkových sériách Foxu prestala striekať krv.

Raňajky (piatok)
Raňajky (piatok) Zdroj: 20th Century Fox

Nový stop-motion animák od tvorcov Kubo and the Two Strings

Zábavne vyzerajúci animák Missing Link od štúdia Laika dorazil s ďalším trailerom. Príbeh nám predstaví tvora menom Mr. Link, ktorý naverbuje bádateľa Lionela Frosta, aby mu pomohol nájsť jeho dlho stratených príbuzných v legendárnom údolí Shangri-La. Spoločne s Adelinou Fortnight čaká trojicu cesta okolo sveta.

Za scenárom aj réžiou stojí Chris Butler (ParaNorman) a postavám prepožičajú hlasy herci, ako Hugh Jackman, Zach Galifianakis, Zoe Saldana, Timothy Olyphant, David Walliams, Emma Thompson či Stephen Fry. Animák dorazí do našich kín 18. apríla (duben) 2019.

Štúdio Pixar predstavilo ďalší krásny kraťas

Známe animovaná štúdio zverejnilo svoj 9-minútový indie kraťas s názvom Purl. V centre jeho príbehu sa ocitne ružové klbko, ktoré začína v novej práci. Je to však náročné, a tak sa hlavná postava musí naučiť vysporiadať s nepriateľským pracovným prostredím. Kraťas je ale oveľa optimistickejší, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. O scenár a réžiu sa postarala Kristen Lester.

Paul Greengrass a Tom Hanks opäť spájajú sily

Režisér Paul Greengrass (United 93, The Bourne Supremacy) a Tom Hanks si po snímke Captain Phillips zopakujú spoluprácu, a to konkrétne pri adaptácii románu News of the World. Hlavným hrdinom príbehu bude spravodajský hlásateľ, ktorý sa po konci americkej občianskej vojny vydá na cestu naprieč Texasom, aby tamojším ľuďom čítal správy.

Odporúčané
BoJack Horseman skončí dvojdielnou 6. sériou. Sleduj emotívny trailer pre finále najlepšieho animovaného seriálu BoJack Horseman skončí dvojdielnou 6. sériou. Sleduj emotívny trailer pre finále najlepšieho animovaného seriálu 30. septembra 2019, 11:31

Jedného dňa je najatý na prevoz osirelého dievčaťa k jej príbuzným, no po ceste nebezpečnými oblasťami sa medzi nimi vytvorí silné puto. Za scenárom stojí Luke Davies (Lion). Ďalšie podrobnosti zatiaľ nepoznáme.

Raňajky (piatok)
Raňajky (piatok) Zdroj: Sony Pictures

Spoznaj nových Charlieho anjelikov

Elizabeth Banks režíruje reboot Charlieho anjelov s novými herečkami. Ona sama vo filme údajne stvárni Bosleyho, no a čo sa ústredného tria týka, bude sa na čo pozerať. Jednak nás čakajú kvalitné herecké výkony, jednak ide aj o krásne ženy. Reč je o Kristen Stewart, Naomi Scott a Elle Balinskej. O scenár sa postarali Doug Miro a Carlo Bernard, producenti a scenáristi Narcos.

Domov
Zdieľať
Diskusia