Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2019, 19:29
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Shazam! sa v ďalšej zábavnej ukážke púšťa do vzdušného súboja a testuje, či dokáže komunikovať s rybami

Shazam! sa v ďalšej zábavnej ukážke púšťa do vzdušného súboja a testuje, či dokáže komunikovať s rybami
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SHAZAM
Uložiť Uložené

Jediná tohtoročná komiksovka z DCEU sa pripomína novým trailerom. Aj tentokrát vnadí najmä na humor a zábavu.

Aj keď nám do premiéry komiksovky Shazam! ostávajú ešte tri dlhé týždne, niektorí zahraniční kritici už mali možnosť snímku vidieť. No a ako sme ťa nedávno informovali, tí v podstate potvrdili to, čo sľubovali doposiaľ zverejnené ukážky. Chválili humor, akčné scény aj skvelé herecké obsadenie a zhodli sa na tom, že pre Warner/DC ide o ďalšiu trefu do čierneho.

Dnes však dorazil nový medzinárodný trailer, ktorý sa tentokrát o čosi menej sústredí na scény s objavovaním superschopností (doposiaľ sme ich v ukážkach videli už niekoľkokrát) a odhaľuje nám viac vzdušnej akcie aj momenty zo Shazamovho súboja proti záporákovi menom Doctor Sivana (Mark Strong). Samozrejme, mnoho záberov už poznáme, tie čerstvé ale naozaj potešili. Koniec koncov, presvedč sa sám.

Príbeh sa zameria na mladého Billyho Batsona (Asher Angel), ktorý pracuje ako reportér v rádiu. Toho jedného dňa mocný kúzelník Shazam vyberie, aby sa stal hrdinom, bojoval proti bezpráviu a hájil spravodlivosť. Bude teda obdarený schopnosťami šiestich mýtických postáv (Šalamún, Herkules, Atlas, Zeus, Achilles, Merkúr), pričom stačí zakričať „SHAZAM“ a zo 14-ročného chlapca sa zrazu stane dospelý superhrdina Shazam (Zachary Levi).

Za réžiou stojí David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation), o scenár sa postaral Henry Gayden (Earth to Echo) spoločne s Darrenom Lemkem (Shrek Forever After) a okrem vyššie spomínaných hercov si vo filme zahrá napríklad aj Michelle BorthDjimon HounsouJack Dylan Grazer či Adam Brody. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 4. apríla (duben) 2019 a ak sa o nej chceš dozvedieť ešte viac, klikaj sem.

PS: Režisér prezradil, že klasická Supermanova zvučka od Johna Williamsa, ktorá v traileri zaznela, bola pridaná špeciálne pre potreby ukážky a vo finálnej verzii sa neobjaví. Samotnú scénu s figúrkami Batmana a Supermana však na plátne uvidíme.

Shazam! zisťuje, že sa nevie rozprávať s rybami
Shazam! zisťuje, že sa nevie rozprávať s rybami Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia