Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jason Momoa hádzaním sekery do terča vybojoval pre charitu 31-tisíc dolárov

Jason Momoa hádzaním sekery do terča vybojoval pre charitu 31-tisíc dolárov
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Treba priznať, že Jasonovi to so sekerami celkom ide.

Nie je azda žiadnym veľkým prekvapením, že medzi koníčky divokého Jasona Momou patrí aj hádzanie sekery. Slávny herec sa nedávno zastavil v známej The Ellen DeGeneres Show, kde moderátorku učil správnu techniku hádzania. Ellen sa síce snažila ako mohla, ale ani jedna z hodených sekier nakoniec nezostala zaseknutá v terči.

Na scénu preto prišiel samotný Momoa, ktorý sa navyše rozhodol hádzať sekery iba v tielku bez rukávov, čo samozrejme veľmi potešilo prítomné fanúšičky. Ellen okrem toho prichystala malé prekvapenie v momente, kedy pred divákmi oznámila, že Jason bude triafať do obrázkov jednorazových plastových fliaš s nalepenými cenovkami. Finálna suma mala následne poputovať na charitu (nezisková organizácia Sustainable Coastlines Hawaii).

Tím Ellen DeGeneres predpokladal, že sa hercovi podarí vybojovať len 10-tisíc dolárov, a preto mu vopred pripravili poukážku s touto sumou. Momoa sa ale ku koncu poriadne rozohnil a v priebehu posledných sekúnd trafil trikrát sumu 5-tisíc dolárov. Finálne sa mu teda podarilo nazbierať 31-tisíc.

Odporúčané
RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu 21. decembra 2023, 18:00

Výber terčov v podobe jednorazových plastových fliaš nebol mimochodom vôbec náhodný. V priebehu apríla sa zarastený herec totiž rozhodol po dlhých rokoch oholiť, čím chcel na seba prilákať pozornosť a upozorniť na negatívny dopad jednorazových plastov na naše životné prostredie.

Domov
Zdieľať
Diskusia