Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2019, 22:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

MJ zisťuje, že Peter Parker je Spider-Man. Uži si nové zábery z pokračovania, v ktorom bude hviezdiť aj Jake Gyllenhaal

MJ zisťuje, že Peter Parker je Spider-Man. Uži si nové zábery z pokračovania, v ktorom bude hviezdiť aj Jake Gyllenhaal
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY PARASITE
Uložiť Uložené

Ďalšie Raňajky plné noviniek sú tu.

Vítame ťa pri ďalšom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Reč dôjde na hranú verziu anime Akira, ale aj nové zábery z komiksovky Spider-Man: Far From Home.

Akira má dátum premiéry

Hraná verzia kultového anime Akira sa dostane do kín v máji (květen) 2021. O réžiu sa postará talentovaný Taika Waititi, ktorý natočil napríklad skvelý nezávislák Čo robíme v temnotách či komiksovku Thor: Ragnarok.

Ranajky
Ranajky Zdroj: Streamline

Spider-Man: Far From Home láka ďalšími zábermi

Lákavá komiskovka Spider-Man: Far From Home dorazila s niekoľkými efektnými televíznymi ukážkami. Režíruje Jon Watts a v hlavných úlohách uvidíme Toma Hollanda, Zendayu a Jakea Gyllenhaala. Do slovenských kín snímka zamieri 4. júla (červenec) tohto roku.

Sonic sa odkladá

Rýchlonohý modrý Ježko Sonic si po prvom traileri zlízol poriadnu kritiku od skalných fanúšikov, takže premiéra bude neskôr. Režisér Jeff Fowler oznámil, že vzhľad Sonica sa bude meniť, takže filmu sa dočkáme až 14. februára (únor) 2020.

Indiana Jones je jedine Harrison Ford

Harrison Ford, predstaviteľ kultového Indianu Jonesa, poznamenal, že si je istý, že tak ako séria začala práve ním, tak s ním aj skončí. Špekulovalo sa, že v chystanom filme Indiana Jones 5 predá Ford žezlo nejakému mladšiemu hercovi, ale to sa zrejme nestane.

Odporúčané
RECENZIA: Indiana Jones 5 – americkí kritici zase nevedia, čo je dobré RECENZIA: Indiana Jones 5 – americkí kritici zase nevedia, čo je dobré 28. júna 2023, 13:00

„Nikto iný nebude Indiana Jones, rozumiete?“ vyhlásil Ford. „Ja som Indiana Jones. Ak budem preč, bude preč aj on. Je to jednoduché.“ Piaty diel si odbije premiéru 9. júla (červenec) 2021.

Ranajky
Ranajky Zdroj: Paramount Pictures

Edgar Wright chystá hororovú novinku

Režisér Edgar Wright (Baby Driver) začína nakrúcať svoju novinku The Last Day in Soho. O projekte zatiaľ veľa nevieme, ale podľa všetkého má ísť o hororový thriller, ktorý sa bude odohrávať v Londýne. Inšpiráciu režisér čerpal z kultových žánroviek, ako Don't Look Now či Repulsion. Jednu z hlavnú rolu si zahrá aj talentovaná Anya Taylor-Joy.

Festival v Cannes pozná svojho víťaza

Máme za sebou prestížny festival v Cannes. Zlatú palmu si tento rok odniesol kórejský režisér Bong Joon-ho za svoju hororovú komédiu Parasite. Kompletný zoznam ocenených nájdete na tejto stránke.


Domov
Zdieľať
Diskusia