Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 15:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Démonická bábika Annabelle rozpútava peklo priamo v dome Eda a Lorraine Warrenovcov

Démonická bábika Annabelle rozpútava peklo priamo v dome Eda a Lorraine Warrenovcov
Zdroj: Warner Bros./New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Annabelle sa vracia domov. Budeš pri tom?

Postupne sa rozrastajúce Conjuring univerzum už čoskoro privíta ďalšieho člena. Reč je pravdaže o treťom diele o bábike Annabelle. Horor s názvom Annabelle Comes Home zobrazí vyčíňanie démonickej bábiky priamo v dome vyšetrovateľov Eda (Patrick Wilson) a Lorraine (Vera Farmiga) Warrenovcov.

Terčom temných síl sa tentokrát stane ich 10-ročná dcéra Judy (Mckenna Grace) a tento súboj rozhodne nebude jednoduché vyhrať. O réžiu sa postaral Gary Dauberman, pre ktorého pôjde o celovečerný debut (doteraz pracoval ako scenárista na predchádzajúcich dvoch dieloch, ale aj na Mníške či oboch dieloch To). 

Annabelle sa prvýkrát objavila v prvom Conjuringu a následne dostala aj vlastnú spin-off sériu. Prvý diel z roku 2014 od Johna R. Leonettiho sa síce nestretol s príliš spokojnými reakciami, ale dokázal zarobiť.

Následný sequel dostal na starosti skúsenejší David F. Sandberg a odrazilo sa to aj na pozitívnych kritikách a tržbách. Snáď sa teda Daubermanovi podarí udržať stúpajúcu krivku kvality.

Podľa traileru sa zdá, že by režisér mohol obstáť. Nájdeme tu všetky klasické propriety, ktoré fanúšikovia univerza milujú. Evidentne filmu nebude chýbať fajn atmosféra, nejaké tie ľakačky a dúfajme, že aj celkový príbeh bude stáť za to. Snáď sa nedočkáme horkého sklamania. Do našich kín sa Annabelle vráti 27. júna (červen) tohto roku.

Démonická bábika Annabelle rozpútava peklo priamo v dome Eda a Lorraine Warrenovcov
Zdroj: Warner Bros./New Line Cinema

Domov
Zdieľať
Diskusia