Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2019, 16:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Dňa nezávislosti predstavuje Bitku o Midway v strhujúcom prvom traileri

Režisér Dňa nezávislosti predstavuje Bitku o Midway v strhujúcom prvom traileri
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Roland Emmerich ťa víta v druhej svetovej vojne.

Známy ničiteľ Roland Emmerich je späť, no tentokrát nás nečaká žiadna vesmírna invázia, prírodná katastrofa ani obrovské zmutované monštrum. Nemecký režisér sa vo svojej novinke bude držať reality a zavedie nás do druhej svetovej vojny, kde sa odohrala Bitka o Midway. A ako približne bude v jeho podaní vlastne vyzerať, o tom sa môžeš presvedčiť v debutových záberoch.

Príbeh historickej drámy s názvom Midway sa bude odohrávať v roku 1942, pol roka po tom, ako Japonsko zaútočilo na Pearl Harbor. Bitka o Midway bola námorným stretom na tichomorskom bojisku počas druhej svetovej vojny, kedy Spojené štáty zdrvujúco vyhrali. Japonskému námorníctvu dokonca uštedrili taký úder, že sa z toho už do konca vojny nespamätalo.

Za réžiou stojí už vyššie spomínaný Roland Emmerich (Independence Day, Godzilla), o scenár sa postaral Wes Tooke (Colony, Jean-Claude Van Johnson) a z hercov sa predstaví napríklad Woody Harrelson, Dennis QuaidPatrick Wilson, Ed Skrein, Luke Evans, Luke Kleintank, Darren Criss, Nick JonasMandy Moore, Aaron Eckhart, Keean Johnson či Tadanobu Asano. Premiéra je u nás naplánovaná na 14. novembra (listopad) 2019.

Režisér Dňa nezávislosti predstavuje Bitku o Midway v strhujúcom prvom traileri
Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia