Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Najnovší film Keanu Reevesa sa vráti do nostalgických 90. rokov. Bill a Ted 3 sa už začínajú natáčať

Najnovší film Keanu Reevesa sa vráti do nostalgických 90. rokov. Bill a Ted 3 sa už začínajú natáčať
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer
FILMY A SERIÁLY SMALL AXE
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Hviezdy MCU a Star Wars natáčajú seriál s oscarovým režisérom

Letitia Wright (Black Panther) a John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) si zahrajú hlavné úlohy v dlho pripravovanej seriálovej antológii Small Axe, za ktorou stojí režisér Steve McQueen (Twelve Years a Slave, Widows). Tá nám rozpovie päť rôznych príbehov a zameria sa na komunitu západoindických indiánov v Londýne. Natáčanie v Anglicku už momentálne prebieha a okrem dvojice vyššie sa objaví aj Malachi Kirby, Shaun Parkes, Rochenda Sandall, Alex Jennings či Jack Lowden.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lucasfilm/Marvel Studios

Tvorca Suicide Squad natočí seriál o súkromných vojenských dodávateľoch

Režisér David Ayer (Street Kings, End of Watch) by mal pre stanicu Showtime napísať aj natočiť seriál The Company (tak znie zatiaľ jeho názov) o súkromných vojenských dodávateľoch a rozkvete tohto odvetvia po útokoch z 11. septembra (září) 2001.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros. Entertainment

Natáčanie Bonda sa presunulo do Londýna 

Daniel Craig po menšom zranení už opäť zarezáva na natáčaní novej bondovky. Štáb sa presunul do Londýna a my máme k dispozícii už aj prvú oficiálnu fotku. Pod ňou nájdeš aj krátke video, na ktorom sa nachádza auto Aston Martin V8. Premiéra snímky je naplánovaná na 8. apríla (duben) 2020 a pokiaľ sa chceš o nej dozvedieť viac, klikaj sem.

Bill & Ted 3 sa už natáča

Dlho pripravované pokračovanie série Bill & Ted, ktoré ponesie názov Bill & Ted Face the Music, sa od včerajšieho dňa natáča. Samozrejme, Keanu Reeves a Alex Winters si zopakujú svoje úlohy Teda Logana a Billa Prestona. Režíruje Dean Parisot (Galaxy Quest) a premiéra je naplánovaná na 21. augusta (srpen) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia