Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Baby Drivera už napísal scenár pre dvojku a chystá sa na natáčanie

Režisér Baby Drivera už napísal scenár pre dvojku a chystá sa na natáčanie
Zdroj: Sony Pictures Entertainment
FILMY A SERIÁLY SWEET GIRL
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Netflix chystá film s Jasonom Momoom, ktorý bude hľadať pomstu

Jason Momoa si podľa najnovších informácií zahrá v pripravovanom filme od Netflixu s názvom Sweet Girl. Mal by stvárniť muža, zaviazaného pomstiť sa osobám, ktoré sú zodpovedné za smrť jeho manželky. O réžiu sa postará Brian Andrew Mendoza (kraťas Canvas of My Life), pričom pôjde o jeho celovečerný režijný debut. Na ďalšie informácie si budeme musieť ešte počkať.

Raňajky štvrtok
Raňajky štvrtok Zdroj: Warner Bros.

Dungeons & Dragons film natočia režiséri skvelej komédie Game Night

Celovečernú adaptáciu známej hry Dungeons & Dragons, ktorá vznikla ešte v roku 1974, by mali pre štúdio Paramount natočiť Jonathan Goldstein a John Francis Daley, teda režiséri podarených komédií Vacation a Game Night. Dvojica tiež stojí aj za scenármi pre snímky, ako napríklad Spider-Man: Homecoming či Horrible Bosses.

Raňajky štvrtok
Raňajky štvrtok Zdroj: Warner Bros.
 

Elita usporiada hon na unesených ľudí v hororovom thrilleri

Spoločnosti Universal Pictures a Blumhouse Productions zverejnili prvý oficiálny trailer pre hororový thriller The Hunt. Ten je zasadený do sveta, v ktorom sa elita stretáva v odľahlom dome, aby usporiadala hon na unesených ľudí. Za réžiou stojí Craig Zobel (Z for Zachariah, Westworld), na scenári pracoval Damon Lindelof (The Leftovers, Lost, Star Trek Into Darkness) a zahrá si napríklad Betty GilpinHilary Swank či Emma Roberts. Snímka dorazí do amerických kín 27. septembra (září) 2019.

Režisér Baby Drivera už pracuje na dvojke

Herec Ansel Elgort potvrdil, že už videl návrh scenára pre pokračovanie Baby Drivera (napísal ho režisér jednotky Edgar Wright) a film podľa neho skutočne vznikne. Elgort tiež prezradil, že názov dvojky nebude tvoriť iba číslovka za názvom snímky. Viac podrobností však momentálne nepoznáme. Navyše, štúdio dvojku stále neodkleplo.

Domov
Zdieľať
Diskusia