Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 12:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Steve Carell sú spravodajské hviezdy v prvom veľkom seriáli od Apple

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Steve Carell sú spravodajské hviezdy v prvom veľkom seriáli od Apple
Zdroj: Apple
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komediálna seriálová dráma The Morning Show si svoju premiéru na streamovacej platforme Apple TV+ odbije už túto jeseň.

O pripravovanom seriáli s názvom The Morning Show, ktorý vzniká pod hlavičkou spoločnosti Apple, sme ťa naposledy informovali minulý týždeň, keď boli vypustené vôbec prvé zábery z tohto projektu, a to v podobe minútového teaseru. Tentokrát si však môžeme prvý veľký seriál od Apple vychutnať v plnej paráde, pretože bol konečne zverejnený oficiálny trailer.

Ako sme už naznačili v predošlom článku, príbeh komediálnej drámy The Morning Show sa zameria na zákulisie populárnej rannej spravodajskej šou, ktorú po škandále a následnom prepustení jedného z členov (Steve Carell) postihnú nepríjemnosti aj boj o vlastné prežitie. Vedenie tak pre dlhoročný základný kameň šou (Jennifer Aniston) hľadá novú krv, ktorou sa stane Reese Witherspoon.

Je pravdepodobné, že seriálu dajú šancu najmä fanúšikovia témy televízie, spravodajstva a všetkého s tým spojeného, prípadne priaznivci jednej z troch ústredných hviezd. Niet pochýb o tom, že Aniston, Witherspoon a Carell patria k hercom, o ktorých talent sa môže The Morning Show bez problémov oprieť. Bude teda rozhodne zaujímavé sledovať, ako si tento projekt medzi divákmi vlastne povedie.

Showrunnerkou seriálu je Kerry Ehrin (Bates Motel) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Billy Crudup, Gugu Mbatha-Raw, Bel Powley či Mark Duplass. Presný dátum premiéry na streamovacej platforme Apple TV+ zatiaľ nepoznáme, no môžeme ju očakávať niekedy na jeseň tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia