Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2019, 19:57
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Po tomto filme budeš mať strach vkročiť do kúpelne. Horor Nenávisť ti vlezie pod kožu hneď prvým trailerom

Po tomto filme budeš mať strach vkročiť do kúpelne. Horor Nenávisť ti vlezie pod kožu hneď prvým trailerom
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak ti po zhliadnutí dvojminútového videa naskočili zimomriavky, nie si sám.

Horor The Grudge, na Slovensku promovaný ako NENÁVISŤ, sa pochválil novým trailerom. Tajuplný dom v sebe skrýva hrozivé tajomstvo. Býva v ňom pomstychtivý duch, ktorý každého, kto sa do domu odváži vstúpiť, potrestá smrťou.

Odporúčané
20 Absolútne absurdných scén z Bollywoodskych trhákov 20 Absolútne absurdných scén z Bollywoodskych trhákov 15. januára 2014, 1:56

Sony Pictures nechce nechať nič na náhodu a upútavka na film je záhadná, strašidelná a dychberúca zároveň. Nemôžeme sa však čudovať, kultové japonské horory od Takaši Šimizu s rovnakým názvom, odkiaľ producenti brali inšpiráciu, sú už legenda vo svojom žánri. Tvorcovia však tvrdia, že ich verzia je oveľa strašidelnejšia.

V traileri môžeš vidieť viacero záberov pripomínajúcich japonský originál. Nechýba ani scéna v sprche a ruka „navyše“. Túto scénu parodovali napríklad aj scenáristi vo filme Scary Movie 4.

„Tento film bude dokonalá hrôza,” povedal režisér Nicolas Pesce po premietaní niekoľkých scén na newyorskom Comic Cone. Novinku produkoval  Sam Raimi (Evil Dead, séria Spider-Man s Tobeym McGuireom) a predstavia sa v ňom známe mená. 

Uvidíme anglickú herečku Andreu Riseborough (Birdman), Johna Cho známeho zo série Star Trek a thrilleru Pátranie, Williama Sadlera (Iron Man 3) či kráľovnú hororov Lin Shaye, ktorú poznáš z hororov Ouija alebo série Insidious. Režisérom Nenávisti je Nicolas Pesce, (Piercing či Oči mojej matky). Na Slovensku bude film v kinách od 2. januára.

Domov
Zdieľať
Diskusia