Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

24-ročný muž sa vďaka štedrému daru stal miliardárom za jednu noc. Na párty chodí s Rihannou či Bellou Hadid, v médiách byť nechce

NEWS
Uložiť Uložené

Úspešne skončiť vysokú školu, dostať miliardy dolárov, ísť na párty s Bellou Hadid... niekomu sa žije.

Eric Tse (24), mladík z Hong Kongu, sa za jednu noc stal miliardárom, pomohol mu k tomu darček od rodičov. Nateraz odmieta zverejniť svoju fotografiu a jeho meno zatiaľ nenájdeš ani na zozname hongkongských miliardárov. O kurióznom prípade písal Business Insider.

Darček od rodičov

Mladému chlapcovi venovali jeho rodičia akcie vo firme Sino Biopharmaceutical Limited. Dohromady vlastní viac ako pätinu firmy. Jeho rodičia vraj chceli podľa stanoviska rozložiť rodinný majetok. Podľa Bloomberg, Ericove imanie zodpovedá výške viac ako 3 miliárd dolárov. Za jednu noc sa tak zaradil medzi najbohatších ľudí na planéte.

Podľa stanoviska firmy si Eric neželá, aby ho uvádzali na zozname miliardárov, takisto nesúhlasí s publikovaním jeho fotografie v médiách.

Odporúčané
Bella Hadid je najkrajšou ženou na svete, tvrdí veda Bella Hadid je najkrajšou ženou na svete, tvrdí veda 17. októbra 2019, 15:23

Bloomberg píše, že Eric chce žiť normálny život ako doteraz. Pre tvoju predstavu, pred týmto obrovským imaním sa Eric mal tiež nadštandardne. Podľa kalkulácií Bloombergu celá rodina vlastní dohromady viac ako 8 miliárd v akciách v rovnakej firme, pričom momentálne má najviac práve syn Eric. Zároveň je súčasťou ďalších piatich predstavenstiev v iných firmách v Hong Kongu.

Zabáva sa s celebritami

Jeho odmietnutie zverejniť fotky je tak trochu v rozpore s tým, čo publikuje na svojom Instagrame. Eric sa rád pochváli svojim životným štýlom, naposledy sa vystatoval fotografiou z párty s Rihannou či večierku s Bellou Hadid. Okrem toho zdieľa aj momentky zo svojho života, vrátane univerzity či práce.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on

Domov
Zdieľať
Diskusia