Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 20:32
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Scéna ako z akčného filmu: Šofér si to namieril cez kráter, auto skončilo v jame. Tento kaskadérsky kúsok si bude dlho pamätať

NEWS
Uložiť Uložené

Polícia vodiča označila za Knight Ridera.

Neznámy vodič Chevroletu s bratislavskou značkou sa rozhodol ignorovať upozornenie polície. Tá už dopredu avizovala, že úsek medzi Merašicami a Dolným Trhovišťom (okres Hlohovec) bude uzavretý. Zákaz v oboch smeroch a zábrany na označenie uzávierky mu zjavne nestačili. O prípade informovala Polícia Trnavského kraja na svojej facebookovej stránke.

Pokúsil sa prejsť a skončil v jame

Napriek tomu, že takmer dvojkilometrový úsek je z oboch strán uzavretý, vodič sa pokúsil prejsť. Kráter v ceste bol však príliš široký a auto skončilo zakliesnené v ňom. Admini policajne stránky si vtipne zo šoféra uťahovali a nazvali ho Knight Riderom.

Odporúčané
V Košiciach sa autobus bez vodiča rútil dolu kopcom, ľudia vyskakovali za jazdy. Vozidlo zastavil až stĺp V Košiciach sa autobus bez vodiča rútil dolu kopcom, ľudia vyskakovali za jazdy. Vozidlo zastavil až stĺp 13. septembra 2019, 19:36

„Pravdepodobne KITTOVI zlyhalo nejaké zariadenie, keďže situáciu zle vyhodnotil a nestačil zapnúť preskakovací gombík. Našťastie sa vodič pri tejto udalosti nezranil a návštevu STK-čky, kam údajne smeroval, bude musieť preložiť na iný termín, keď sa KITT riadne zotaví,“ píšu na Facebooku.
 

Podľa tónu príspevku usudzujeme, že vodič je v poriadku, hoci auto utrpelo istú škodu.

Domov
Zdieľať
Diskusia