Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. októbra 2019, 14:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Cardi B. si zahrá v Rýchlo a zbesilo 9 po boku Vina Diesela

Cardi B. si zahrá v Rýchlo a zbesilo 9 po boku Vina Diesela
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

Herecké zoskupenie Fast 9 sa rozrastá o hudobné hviezdy.

The Rock a Statham si síce v Rýchlo a zbesilo 9 nezahrajú (dočkať sa toho máme až v desiatke, ktorá by mala byť veľkým vyvrcholením série), star power sa však nájde inde. Dnes sme sa totiž dozvedeli, že okrem Johna Cenu vo filme uvidíme aj známu americkú raperku Cardi B. Oznámil to Vin Diesel na svojom instagrame, kde spoločne vystúpili a hovorili o natáčaní a veľkoleposti deviateho filmu. Cardi B však nebude jedinou hudobnou osobnosťou. Malej roly sa dočkal aj portorikánsky spevák Ozuna. 

Rýchlo a zbesilo 9 sa natáča už 3 mesiace a jedným z nových lokácií by mala byť Afrika. Vo filme si okrem Diesela zahrajú aj herci, ako: Chris "Ludacris" Bridgers, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren, Michele Rodriguez, John Cena, Michael Rooker a ďalší. Režíruje opäť Justin Lin (Star Trek Beyond, Fast & Furious 3, 4, 5 a 6) a film dorazí do našich kín 21. mája (květen) 2020.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Last day in the UK! Pa mi Gente... #Fast92020 #Fatherhood

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Diesel (@vindiesel),

Domov
Zdieľať
Diskusia