Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. októbra 2019, 8:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nemusíš byť lesba, aj ľudia s penisom sú dobrí. Miley Cyrus opisuje svoj milostný život na Instagrame

NEWS MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

V živom vysielaní prezradila, čím všetkým si v posledných mesiacoch prešla a vyjadrila sa aj k svojmu vzťahu so ženou.

Miley Cyrus si v posledných mesiacoch zažila turbulentné obdobie, zdá sa však, že už je všetko v poriadku a ona môže pre fanúšikov zrekapitulovať, čím si prešla. Prostredníctvom živého vysielania na Instagrame pred pár desiatkami hodín verejnosti povedala čosi viac o svojich posledných dvoch vzťahoch. Vysvetlila, že manžela Liama Hemswortha vymenila za Kaitlynn Carter, pretože si myslela, že muži sú jednoducho zlí a mala s nimi opakovane veľmi negatívnu skúsenosť. 

Odporúčané
Miley Cyrus má ďalšieho partnera. Po manželovi a modelke fanúšikovia natočili video, kde sa bozkáva s ďalším známym mužom Miley Cyrus má ďalšieho partnera. Po manželovi a modelke fanúšikovia natočili video, kde sa bozkáva s ďalším známym mužom 4. októbra 2019, 21:13

Dodáva, že situácia ju jednoducho prinútila, aby sa stala lesbou, neskôr si však uvedomila, že „aj ľudia, ktorí majú penis, môžu byť dobrí.“ Presvedčil ju o tom Cody Simpson – jej súčasný priateľ a populárny austrálsky herec. 

Cieľom bolo teda fanúšikom odovzdať odkaz spočívajúci v tom, aby nasilu nehľadali riešenie v zmene orientácie, kým nejde o absolútne prirodzenú záležitosť vychádzajúcu z pocitov. Radí, aby ľudia namiesto snahy zmeniť sa, poriadne hľadali. 

Odporúčané
Na úspešného muža by ste takto neútočili. Miley Cyrus si vylieva srdce v dlhom príspevku Na úspešného muža by ste takto neútočili. Miley Cyrus si vylieva srdce v dlhom príspevku 6. októbra 2019, 8:15

Miley Cyrus v rámci instagramového vysielania odprezentovala aj novú skladbu a odpovedala na otázky týkajúce sa tvorby, takže sa zároveň dozvedáme, že má ešte do konca roka v pláne vydať kratší projekt. 

Domov
Zdieľať
Diskusia