Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 8:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na úspešného muža by ste takto neútočili. Miley Cyrus si vylieva srdce v dlhom príspevku

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Mladá speváčka sa rozhodla vyjadriť po tom, čo uzrelo svetlo sveta video, ktoré ju spája s novým priateľom tesne po rozvode s manželom a rozchode s priateľkou.

Miley Cyrus aktuálne prechádza náročnejším obdobím po tom, čo sa rozišla najprv s manželom a následne aj priateľkou, kvôli ktorej skončil pôvodný vzťah. Včera obehlo svet video, kde ju fanúšikovia prichytili s ďalším mužom, austrálskym spevákom Codym Simpsonom. To už popová speváčka neustála a prichádza s rozsiahlym vyjadrením, v rámci ktorého v štyroch bodoch vysvetľuje všetko, čo ju v súčasnosti trápi. 

Odporúčané
Miley Cyrus má ďalšieho partnera. Po manželovi a modelke fanúšikovia natočili video, kde sa bozkáva s ďalším známym mužom Miley Cyrus má ďalšieho partnera. Po manželovi a modelke fanúšikovia natočili video, kde sa bozkáva s ďalším známym mužom 4. októbra 2019, 21:13

V prvom rade sa snaží povedať, že fanúšikovia by sa nemali starať do jej života, pretože vidia iba to, čo sa rozhodne ukázať im. Nepraje si, aby ju verejnosť súdila, pretože ju nepozná a nepozná ani celý jej príbeh od úplného začiatku do úplného konca.

Dodáva, že podľa jej názoru sa fanúšikovia správajú úplne inak ku známym mužom po rozchode. Kým ženám nadávajú do „štetiek,“ muži sa môžu bez následkov presúvať od jedného vzťahu k ďalšiemu. Miley Cyrus si myslí, že v tomto ohľade na svete neexistuje rovnoprávnosť

V treťom bode píše, že sa nemá v pláne kvôli zvedavým fanúšikom s novým priateľom skrývať doma, pretože je to nuda a zároveň to považuje za nepohodlné. So svojou polovičkou chce byť aktívna a nie pozerať Netflix. Na záver ešte v štvrtom bode dodáva, že tieto dospelácke veci vrátane randenia sú pre ňu nové a všetkých žiada, aby jej to nekomplikovali. Jednoducho si majú fanúšikovia zvyknúť, že odteraz bude chodiť na rande. 

Domov
Zdieľať
Diskusia