Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 21:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus má ďalšieho partnera. Po manželovi a modelke fanúšikovia natočili video, kde sa bozkáva s ďalším známym mužom

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Bulvárne denníky veľmi rýchlo rozšírili novinku o ďalšom vzťahu Miley Cyrus v priebehu pár týždňov.

Miley Cyrus má za sebou rušné obdobie. Najprv sa so svojim manželom rozišla kvôli modelke. Keď sa ku Liamovi Hemsworthovi dostali fotografie z jachty, okamžite podal žiadosť o rozvod a verejnosť predpokladala, že speváčka vie čo robí a len sa snaží sa byť spokojná. Vydala aj rozlúčkovú skladbu, v ktorej zanechala odkaz, že sa stále vyvíja a mení, čo mal byť vlastne dôvod zmeny orientácie. 

Odporúčané
Miley Cyrus sa lúči s manželom v novej skladbe: Bol to raj, ale je čas ísť, lieky ani alkohol nepotrebujem Miley Cyrus sa lúči s manželom v novej skladbe: Bol to raj, ale je čas ísť, lieky ani alkohol nepotrebujem 16. augusta 2019, 17:59

Netrvalo dlho a Miley Cyrus sa s frajerkou Kaitlynn rozišla, pretože jej ich vzťah pripomínal ten s Liamom. Bol príliš intenzívny. „S Kaitlynn trávila každý deň a to nie je niečo, s čím by chcela pokračovať,“ prezradil blízky zdroj a dnes už vieme, že neklamal. 

Kontroverzná celebrita najprv prišla so záhadným príspevkom na Instagrame, kde písala, že iba jej psy sú schopné opätovať jej lásku a byť vďačné za lojálnosť a vernosť. 

Odporúčané
Miley Cyrus predstavuje feministickú hymnu. Vzdáva hold ženám všetkých tvarov, veľkostí, orientácií a farieb pletí Miley Cyrus predstavuje feministickú hymnu. Vzdáva hold ženám všetkých tvarov, veľkostí, orientácií a farieb pletí 2. júla 2019, 21:10

Zdá sa, že ku psíkom sa teraz pridáva aj dlhoročný kamarát – austrálsky herec Cody Simpson. Niekomu sa podarilo natočiť dôkazné video, ako sa najprv rozprávajú a následne si Miley sadne do jeho lona a začnú sa bozkávať. Výsledok zverejnil už tradične portál TMZ, ktorý dodáva, že dvojica už má za sebou románik z roku 2014. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia