Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019, 19:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus má radšej svojich psov ako bývalého manžela a priateľku, za ktorú ho vymenila

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Populárna speváčka po rozchode s Kaitlynn Carter pridáva záhadný príspevok.

Len nedávno sa verejnosť dozvedela, že populárna speváčka Miley Cyrus má za sebou ďalší rozchod so svojou polovičkou. Po manželovi Liamovi sa aktuálne rozišla aj s Kaitlynn, ktorá bola pôvodne dôvodom ich rozvodu. Údajne jej vadilo, že s priateľkou spoločne trávili príliš veľa času: „S Kaitlynn trávila každý deň a to nie je niečo, s čím by chcela pokračovať,“ prezradil zahraničným médiám zdroj blízky popovej hviezde. 

Odporúčané
Miley Cyrus sa po krátkej dobe rozišla s frajerkou, pretože jej ich vzťah pripomínal ten s Liamom. Bol príliš intenzívny Miley Cyrus sa po krátkej dobe rozišla s frajerkou, pretože jej ich vzťah pripomínal ten s Liamom. Bol príliš intenzívny 26. septembra 2019, 17:28

Aktuálne Miley pridala aj ďalší záhadný a zároveň dostatočne veľavravný príspevok, v ktorom vyznáva lásku svojim dvom psom. „Šťastnú nedeľu odo mňa a 2 smradľavých psov,“ píše speváčka v príspevku.

Následne vysvetľuje, že prebúdzanie sa v prítomnosti jej štvornohých miláčikov je najobľúbenejší spôsob, ako začať ráno.

Dodáva, že najlepšie na zvieratách je, že ich nezaujímajú detaily a dokážu žiť zlatým pravidlom miluj a buď milovaný. Nezaujíma ich bohatstvo, kariéra, talent, vek ani orientácia. Jediné, o čo žiadajú, je starostlivosť – výmenou za lojálnosť, spoľahlivosť a vernosť. Na záver ešte v zátvorke pridala, že jej to niekoho pripomína. 

Miley Cyrus má radšej svojich psov ako bývalého manžela a priateľku, za ktorú ho vymenila. Ako jediné jej opätujú lásku
Miley Cyrus má radšej svojich psov ako bývalého manžela a priateľku, za ktorú ho vymenila. Ako jediné jej opätujú lásku Zdroj: mileycyrus/IG
Domov
Zdieľať
Diskusia