Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2019, 8:52
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Muž volal na tiesňovú linku, aby nahlásil krádež marihuany. Polícia ho požiadala, aby prestal

NEWS DROGY MARIHUANA USA
Uložiť Uložené

Na Floride je totiž marihuana stále nelegálna.

Policajti z Floridy podla NBC News zaznamenali opakované volania na tiesňovú linku od muža, ktorý chcel nahlásiť krádež.

Na tom by nemolo nič čudné ani neobvyklé, muž sa však sťažoval, že zlodejom je jeho spolubývajúci a ukradnutá bola jeho dávka marihuany

Odporúčané
16-ročný Slovák predával marihuanu a skončil na polícii. Čo sa dialo, keď ho chytili? (Rozhovor) 16-ročný Slovák predával marihuanu a skončil na polícii. Čo sa dialo, keď ho chytili? (Rozhovor) 16. decembra 2018, 16:56

Ťažko povedať, ako by policajti reagovali, ak by táto látka bola na Floride legálna. Zrejme by prípad museli seriózne riešiť.

Zástupca šerifa Neal Zalva namiesto toho mužovi zavolal späť a vyzval ho, aby so svojím problémom prestal dispečerov linky 911 otravovať. Aby prípad nebol dostatočne bizarný, príbehom sa potom pochválil na Twitteri.

Miestna polícia totiž rozbehla program #TweetAlong, ktorý má obyvateľom priblížiť dianie v polícii zo zákulisia. Muž podľa NBC News obvinený nebol. 

Domov
Zdieľať
Diskusia