Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 18:41
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Žena zvládla až 30 rande za 3 dni, hľadala „vysnívaného muža.“ Napokon zistila, že partnera momentálne ani nepotrebuje

NEWS
Uložiť Uložené

Všetko si nahrávala na video, to momentálne visí na Youtube.

Ak si myslíš, že je dnes ťažké nájsť spriaznenú dušu, nie si sám. Mnohí s hľadaním pravej lásky majú problém a skúšajú rôzne spôsoby, ako konečne „trafiť do čierneho.“ Netradičný spôsob vyskúšala komička Gabi Conti. Rozhodla sa, že zvládne nával stretnutí za krátky čas. Konkrétne 30 rande za 3 dni, pričom všetko dôležité natočila.

Projekt sa volá Cosmo Video Diaries a nájdeš ho na Youtube. Ak sa ti zdá celý nápad plytký a do značnej miery pohŕdajúci, možno máš pravdu. Môžeš to zhodnotiť sám, video má 10 minút. V krátkosti: celé video je o tom, s čím sa komička na stretnutiach s mužmi stretáva. Mužov mala starostlivo naplánovaných v diári a všetko mala presne vypočítané. Začala raňajkami, no musela sa ponáhľať, v ten deň mala ešte 8 stretnutí.

Odporúčané
„Za prostitútku sa nepovažujem, o peniazoch sa bavíme na začiatku,“ hovorí SugarBabe. Na podpore majetnejších mužov nevidí nič zlé „Za prostitútku sa nepovažujem, o peniazoch sa bavíme na začiatku,“ hovorí SugarBabe. Na podpore majetnejších mužov nevidí nič zlé 26. mája 2019, 20:18

Muž číslo 3 bol vraj najhorší. „Nevyzeral ako na fotkách,“ okomentovala. Na ďalší deň opäť začínala stretnutím na raňajkách, tento vraj príliš rozprával o sebe. Vhodného chlapa sa jej napokon nepodarilo nájsť, za to dostala veľa negatívnych správ a komentárov. „Veľa nenávisti od mužov,“ povedala. „Vraj som stará, sú mimo moju ligu. No a že som na stupnici od 1 do 10 asi 5.“

Po krátkych a rýchlych stretnutiach zistila, že možno partnera momentálne ani nehľadá. Medzi 30 chlapmi toho vysneného určite nenašla, no myslí si, že niekedy raz určite nájde toho pravého. „Nechoďte na 30 stretnutí za tri dni. Je to šialené,“ znie jej odkaz. 

Domov
Zdieľať
Diskusia