Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 10:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tyson Fury si to rozdal s wrestlingovým šampiónom priamo v ringu. Bývalý strongman sa vrátil s cieľom naložiť mu aj po rozhovore

ŠPORT TYSON FURY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Profesionálna wrestlingová asociácia zabezpečila, aby sa Braun Strowman a Tyson Fury stretli v ringu. Ako to dopadlo?

Tyson Fury sa už pred pár dňami zúčastnil na wrestlingovej akcii WWE Smack Down, kde však neprišiel len ako divák, aj keď to tak mohlo na prvý pohľad vyzerať. Už počas súboja 5-členných tímov mu svoju pozornosť venoval jeden z najznámejších wrestlerov Braun Strowman, ktorý boxerskú legendu v úplnom závere zastrašil, keď po ňom hodil jedného zo súperov. 

Vtedy však ešte nebol v scenári aj fyzický kontakt, a tak všetko vyriešila ochranka. To sme však ešte nevedeli, že sa dočkáme aj pokračovania, v ktorom sa najlepší zo svojich odborov postavia proti sebe v ringu. 

V 5-minútovom videu nechýba trash talk aj následný fyzický kontakt. Samozrejme, v prvom rade je cieľom wrestlingu pobaviť divákov, čo sa v tomto prípade určite podarilo. Strowman sa ku Furymu do ringu vrátil aj po tom, čo dal rozhovory reportérom, definitívny záver je však tajomstvom. Snáď nabudúce. 

Odporúčané
Tyson Fury sa nechal vyprovokovať počas wrestlingového zápasu, kde prišiel ako divák. Museli ho držať ochrankári Tyson Fury sa nechal vyprovokovať počas wrestlingového zápasu, kde prišiel ako divák. Museli ho držať ochrankári 6. októbra 2019, 11:15
Domov
Zdieľať
Diskusia