Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 11:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tyson Fury sa nechal vyprovokovať počas wrestlingového zápasu, kde prišiel ako divák. Museli ho držať ochrankári

ŠPORT TYSON FURY WRESTLING
Uložiť Uložené

Boxerská legenda sa postarala o malý rozruch v rámci wrestlingového zápasu SmackDown. Samozrejme, všetko v rámci vopred pripraveného scenáru.

Niet legendárnejšieho cameo výkonu v rámci wrestlingových shows, ako predviedol svojho času Donald Trump. Tentokrát zabával divákov na wrestlingovej akcii WWE Smack Down v Staples Center sám Tyson Fury, ktorý sa však prišiel pozrieť len ako divák so svojou rodinou.

Jeho chvíľa prišla v závere súboja päťčlenných tímov, keď mu pozornosť venoval Braun Strowman – jeden z najznámejších wrestlingových bojovníkov súčasnosti. 

Odporúčané
Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom 16. júna 2019, 19:09

Strowman prezývaný aj ako „Monštrum“ porazil všetkých ostatných a následne začal provokovať Furyho. Na miesto, kde populárny boxer sedel, ešte pre istotu hodil jedného z protivníkov, aby fingovaný konflikt ešte vyostril. 

Aj keď sme pôvodne čakali, že sa dočkáme aspoň mierneho kontaktu medzi dvoma čestnými reprezentantmi svojich odborov, nakoniec zastavila Tysona Furyho po preskočení zábrany ochranka. Dav si síce pýtal zápas, to však už dohodnuté nebolo. 

Odporúčané
Zakrvavený Tyson Fury si odnáša ďalšiu cennú výhru. Zdolal doteraz neporazeného Wallina Zakrvavený Tyson Fury si odnáša ďalšiu cennú výhru. Zdolal doteraz neporazeného Wallina 15. septembra 2019, 9:46

 

Domov
Zdieľať
Diskusia