Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 9:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nájomný zabijak Robert De Niro a Al Pacino sú v gangsterke plnej mŕtvol kráľmi zločinu

Nájomný zabijak Robert De Niro a Al Pacino sú v gangsterke plnej mŕtvol kráľmi zločinu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Scroseseho vysnívaný projekt sa blíži.

Pri pomyslení na novodobé filmové spojenie hereckých osobností, ako Robert De Niro, Al Pacino a Joe Pesci, milovníkov žánru priam zamrazí. Práve spomínaná trojka stvárnila niektoré ikonické postavy klasických gangsterov a upútavka naznačuje, že zo svojho šarmu nestratili vôbec nič.

Odporúčané
Obeti preťal semenníky a zverákom vytlačil oko z očnej jamky. Gangster z Chicaga nepoznal zábrany Obeti preťal semenníky a zverákom vytlačil oko z očnej jamky. Gangster z Chicaga nepoznal zábrany 10. septembra 2019, 12:26

Pod taktovkou režisérskej legendy Martina Scorseseho od jeho pripravovaného The Irishman očakávame skutočne pamätihodnú gangsterku. V prípade geniálneho režiséra by určite nebola prvou.

Viac ako 3-hodinová mafiánska snímka nás vtiahne do povojnového obdobia druhej svetovej vojny. Konkrétne sa ocitneme v USA, kde budeme fandiť vojnovému veteránovi a nájomnému vrahovi Frankovi Sheeranovi. Toho nestvárni nik iný, ako famózny Robert De Niro.

Snímka bude taktiež inšpirovaná skutočným zmiznutím odborového vodcu Jimmyho Hoffa, ktorý bol nezvestný dlhých 44 rokoch. V roku 1982 ho nakoniec vyhlásili za mŕtveho. O jeho zmiznutí by však mohol vedieť čosi aj zabijak Frank Sheeran.

Mimo spomínanej trojice sa môžeš tešiť na ďalšiu starú známu tvár v podobe hereckého esa menom Harvey Keitel. Vo filme ale uvidíš aj hercov, ako Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba či Jack Huston

Celosvetová premiéra Irishmana na New York Film Festival prebehne zajtra, a teda 27. septembra (září) 2019. Na Netflixe bude snímka dostupná od 27. novembra (listopad) 2019. Viac sa o ňom dozvieš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia