Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 12:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish nakladá každému, kto jej píše, že by vyzerala oveľa atraktívnejšie, keby sa obliekala normálne

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

17-ročná speváčka je unavená zo všetkých hejterov, ktorí komentujú jej vzhľad.

Diskutujúci pod príspevkami Billie Eilish často podstatne viac riešia jej výzor, ako všetko ostatné. Ona sama sa dlhodobo, v súvislosti so svojim štýlom, vyjadruje, že široké oblečenie nosí preto, aby sa ľudia viac ako na jej telo zameriavali na to, čo hovorí. V skutočnosti však všetko nasvedčuje tomu, že efekt je presne opačný. Dlhodobo jej totiž fanúšikovia vyčítajú, že keby sa obliekala normálne, bola by oveľa príťažlivejšia. 

Odporúčané
Billie Eilish: Keď budem dospelá, chcem všetkým ukázať svoje telo. Zatiaľ svoje veľké prsia skrývam Billie Eilish: Keď budem dospelá, chcem všetkým ukázať svoje telo. Zatiaľ svoje veľké prsia skrývam 6. septembra 2019, 12:20

Netreba zabúdať na to, že má stále len 17-rokov, pričom sama v rozhovore pre ELLE prezradila, že má v pláne obmeniť šatník, keď v decembri dovŕši dospelosť. Stále platí, že je vzorom aj pre podstatne mladšie dievčatá, ktoré jej štýl s radosťou kopírujú a asi je podstatne lepšie, keď im nejde príkladom s výstrednými kúskami odhaľujúcimi viac, než by mali. 

Ako veľmi silný influencer pre niekoľko desiatok miliónov sledujúcich teraz pridala aj príspevok komentujúci túto problematiku. Chce, aby hejteri ďalej neriešili prehnane veľké tričká a široké gate, má toho dosť a očakáva, že prídu s niečím novým. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

if only i dressed normal id be so much hotter yeah yeah come up with a better comment im tired of that one

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

Domov
Zdieľať
Diskusia