Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2019, 14:36
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Seriál Watchmen bude plný temnoty a prepracovaných kostýmov. HBO odhalilo vynikajúci trailer

Seriál Watchmen bude plný temnoty a prepracovaných kostýmov. HBO odhalilo vynikajúci trailer
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO WATCHMEN
Uložiť Uložené

„Ľudia, ktorí nosia masky, sú poháňaní traumou.“

Seriálová adaptácia Watchmen, o ktorú sa postaral scenárista Damon Lindelof, vďaka predlohe z kultového komiksu Alana Moora, má doraziť na televízne obrazovky pod hlavičkou stanice HBO už onedlho.

S pomaly blížiacou sa očakávanou premiérou sme sa po plnohodnotnej ukážke v rámci Comic-Conu v San Diegu dočkali opäť ďalšieho traileru, ktorý je plný temnoty, zaujímavých dialógov a prepracovaných kostýmov. V upútavke sme svedkami, ako jedna z hlavných postáv, ktorú stvárnila Regina King, nosí masku ako superhrdina na lov teroristov.

Odporúčané
20 neobvyklých a kreatívnych dizajnov postelí 20 neobvyklých a kreatívnych dizajnov postelí 16. decembra 2013, 18:45

Údajne však nepôjde o novú adaptáciu komiksu, ale o niečo ako sequel. Tvrocovia sľubujú originálny príbeh, ktorý sa bude odohrávať v alternatívnej Amerike, kde sú superhrdinovia postavení mimo zákon.

Lindelof sľúbil, že projekt bude obsahovať množstvo paralel aj k súčasnej politike USA. V seriáli si zahrajú Tom MisonJeremy IronsRegina KingDon JohnsonTim Blake NelsonDylan Schombing či Lily Rose Smith. Na prvú epizódu sa môžeš tešiť už 20. októbra.

Odporúčané
Mafiánska dráma Mob City od Darabonta s prvým trailerom Mafiánska dráma Mob City od Darabonta s prvým trailerom 13. augusta 2013, 18:51
Domov
Zdieľať
Diskusia