Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. septembra 2019, 16:55
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Zdieľané elektrické kolobežky v Bratislave končia, vydržali dva mesiace. Spoločnosť však sľubuje, že sa služba vráti

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Uvidíme, čo sa podarí vymyslieť.

Ak si ešte nestihol vyskúšať zdieľané kolobežky v hlavnom meste, máme pre teba zlú správu. Spoločnosť Mint, ktorá službu prevádzkovala, používateľom dnes podvečer poslala mail, že končí. Nie však natrvalo, vraj sa len skončila testovacia fáza a oni potrebujú čas premyslieť si, ako ďalej.

Odporúčané
V Bratislave môžeš jazdiť na zdieľanej elektrickej kolobežke. Odomknutie stojí euro, každá minúta jazdenia 15 centov V Bratislave môžeš jazdiť na zdieľanej elektrickej kolobežke. Odomknutie stojí euro, každá minúta jazdenia 15 centov 22. júla 2019, 15:50

Dôvod nie je celkom jasný. „Chceme si Vaše nápady a postrehy naozaj dopodrobna rozanalyzovať, pred tým, než sa ich pokúsime zapracovať do nášho systému. Pointou teda zostáva, že Vám chceme priniesť platformu, ktorú od nás reálne chcete,“ píšu. Testovaciu prevádzku ukončili 8. septembra a momentálne vraj budú pracovať na nových vlastnostiach a celkovom lepšom rozhrania pre používateľov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MintBike (@mint_bike),

Nie je jasné, kedy sa kolobežky opäť vrátia, no na konci mailu píšu, že máme vydržať zopár chladných mesiacov. Ktovie, prečo testovanie skončilo tak skoro. Začiatok kolobežiek však nebol v Bratislave najšťastnejší, až polovicu ukradli hneď v prvý týždeň„Všetky naše kolobežky sú vybavené bezpečnostným systémom, vďaka ktorému vieme presne v čase určiť, kde sa naše kolobežky nachádzajú. Dokonca aj to, či je kolobežka zaparkovaná, spadnutá, opretá o niečo a podobne,“ písali začiatkom augusta na sociálnej sieti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia