Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2019, 19:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine financoval nebezpečný gang, aby mohol páchať trestné činy. Prokuratúra zverejnila jeho udavačské svedectvo

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Z dokumentu vyplýva, ako bude 6ix9ine budúci týždeň svedčiť proti členom gangu Nine Trey výmenou za svoju slobodu.

Amerického rapera Tekashiho čaká budúci týždeň kľúčové pojednávanie, v rámci ktorého sa bude rozhodovať, či zostane vo väzení alebo ho prepustia po tom, čo sa dohodol s políciou a uzavrel dohodu o vine a treste. Aktuálne portál TMZ zverejnil dokument, v ktorom sa môžeme dočítať, akým spôsobom a proti komu bude 6ix9ine svedčiť. 

Z textu vyplýva, že by mal objasniť, ako presne sa udiali trestné činy spojené s drogami aj ozbrojenými lúpežami. Dozvedáme sa tiež, že Tekashi mal byť tým, ktorý celú nebezpečnú skupinu Nine Trey financoval.

Členom platil, aby mali z čoho žiť a aby konali v jeho prospech v rámci konfliktov s konkrétnymi rapermi. Vnútorný konflikt v gangu mal nastať, keď prestal byť dúhový raper ochotný platiť svojim kolegom veľké peniaze. 

Odporúčané
Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia 20. februára 2019, 18:28

6ix9ine sa už dávno s federálnou políciou dohodol, že pomôže odhaliť každý jeden trestný čin každého člena. Skoro mu to vyšlo, pretože drvivá väčšina sa priznala ku všetkému, čo raper povedal, poslední dvaja sa však rozhodli jeho slovám oponovať. Viac by sme sa mohli dozvedieť už budúci týždeň. 

Celý dokument, ktorý zverejnilo TMZ, nájdeš tu

6ix9ine financoval nebezpečný gang, aby mohol páchať trestné činy. Prokuratúra zverejnila jeho udavačské svedectvo
Domov
Zdieľať
Diskusia