Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2019, 22:33
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Chorváti nás vycvičili a uštedrili nám 4 góly, nevypracovali sme si ani jednu čistú šancu

ŠPORT EURO 2020 FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ťažký zápas pre mladé slovenské pušky, prehrali sme 0:4.

Vedeli sme, že Chorváti sú silný súper. Nie je náhoda, že sa prebojovali do finále majstrovstiev sveta. Svoju kvalitu ukázali aj dnes a pre slovenského diváka to bolo ťažkých 90 minút.

Odporúčané
Marcel Merčiak: Sagan má na to, aby zelený dres získal aj 10-krát za sebou. Vypadnutie Slovana z LM je historická blamáž Marcel Merčiak: Sagan má na to, aby zelený dres získal aj 10-krát za sebou. Vypadnutie Slovana z LM je historická blamáž 20. augusta 2019, 10:06

Prvá šanca prišla hneď v prvých sekundách zápasu. Chorváti ukázali dravosť, bojovali celý zápas. Ak by sme nemali kopu šťastia, už prvý polčas sme mohli prehrávať pokojne aj o tri góly. Dvakrát Chorváti trafili brvno, raz tyčku.

Chorváti nás vycvičili a uštedrili nám 4 góly, nevypracovali sme si ani jednu čistú šancu
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Nakoniec to vicemajstrom sveta padlo tesne pred koncom prvého polčasu. Nikola Vlašič v 45. minúte prenikol cez stred obrany a namieril to k tyčke. Hneď na začiatku druhého polčasu sme dostali druhý gól, Ivan Perišič zvýšil na 0:2.

Tretí gól padol v 72. minúte, strelil ho Bruno Petkovič, ktorý odohral excelentný zápas. Posledný gól sme dostali v 87. minúte, strelil ho Pašalič. Zápas na štadióne sledovalo 18 098 divákov, po štvrtom zápase kvalifikácie na EURO 2020 máme 6 bodov. Ďalší zápas nás čaká 9. septembra o 20:45, sily si zmeráme s Maďarskom.

Chorváti nás vycvičili a uštedrili nám 4 góly, nevypracovali sme si ani jednu čistú šancu
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Domov
Zdieľať
Diskusia