Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 20:48
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Billboardová kampaň na horor IT: Chapter Two straší malé deti, sťažujú sa rodičia

FILMY A SERIÁLY DETI IT 2
Uložiť Uložené

Nuž, nie každý má rád klaunov.

Ikonický klaun menom Pennywise pomaličky prichádza do kín po celom svete, premiéra snímky je u nás naplánovaná na 5. septembra 2019. Informovali sme už aj o prvých ohlasoch, vraj je It 2 je strašidelné, ale príliš dlhé. Recenzenti si však myslia, že film má veľké šance získať Oscara. To, že šialený klaun vzbudzuje strach, dokazujú aj reakcie detí, informuje 9news.

Rodičia sa sťažujú, že Penny je jednoducho príliš strašidelný na to, aby sa objavoval na billboardoch. Podobné plagáty sa nachádzajú aj na Slovensku, taktiež lákajú ľudí do kina. „Je úplne rozrušená,“ povedala matka Kellie. Tvrdí, že jej dcéra Piper máva nočné mory. Vraj si pred spaním musí poriadne obzrieť izbu. „Je ťažké zaspať, keď máš pred sebou strašidelný obraz,“ hovorí Piper s tým, že keď sa jej konečne podarí zaspať, zobudí ju nočná mora.

Odporúčané
Robotická kocka dokáže balansovať na hrane Robotická kocka dokáže balansovať na hrane 23. decembra 2013, 0:02

Jane Swan, matka s malým dieťaťom, si myslí, že by plagáty mali byť obmedzené v oblastiach, kde často bývajú deti. Žiadny zákon to však neprikazuje. Rodinná terapeutka Susan De Campo radí, aby rodičia svojim deťom vysvetlili, že ide o fiktívnu postavu.

Domov
Zdieľať
Diskusia