Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 11:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift má na zadok namierené bezpečnostné kamery pre prípad, že by ju niekto sexuálne obťažoval

HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Speváčka si po nepríjemných udalostiach dáva oveľa väčší pozor na svoje pozadie.

Taylor Swift ešte v roku 2017 vyhrala súd, o ktorom sa však verejnosť nikdy nemala dozvedieť. Teraz je podľa Fox News pripravená prípadné sexuálne obťažovanie dokázať vďaka tomu, že počas stretnutí s fanúšikmi v rámci meet'n'greet jej zadok sníma kamera. „Keď sa niečo podobné stane opäť, môžem to dokázať videozáznamom z každého uhla,“ prezrádza populárna speváčka pre The Guardian

Popová speváčka ďalej prezrádza, že sa jej nikdy pred tým nič podobné nestalo a bola traumatizovaná. Nepotešila ju ani skutočnosť, že muž, ktorý ju obťažoval, ju zároveň žaloval za ohováranie a vypýtal si od nej 3 milióny dolárov. Kamery snímajúce jej zadok majú byť teda prevenciou, aby sa ďalej nemusela strápňovať. 

Odporúčané
Taylor Swift má plán, ako ušetriť skoro 300 miliónov. Celoživotnú tvorbu prespieva ešte raz Taylor Swift má plán, ako ušetriť skoro 300 miliónov. Celoživotnú tvorbu prespieva ešte raz 22. augusta 2019, 15:14

Okolo Swift to v súčasnosti žije veľmi intenzívne aj v súvislosti s údajne ukradnutými nahrávkami, ku ktorým nemá práva a taktiež vďaka novému albumu Lover. Ten sa teší obrovskému záujmu a búra rekordy predajov. Všetko nasvedčuje tomu, že pôjde o jeden z najúspešnejších amerických popových albumov tohto roka, o tom však rozhodnú odovzdávania cien.

Domov
Zdieľať
Diskusia