Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 14:20
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Policajt chodkyni roztrhol slúchadlá za to, že mala ísť mimo priechodu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Matka poškodenej dcéry sa verejne sťažuje na neprimerané správanie policajného príslušníka.

Aktualizácia: Video bolo iba kampaňou polície, viac sa dočítaš v tomto boxe.

Odporúčané
Policajti natočili falošné video, kde dievčaťu roztrhli slúchadlá. Cieľom bola kampaň za obozretnosť chodcov Policajti natočili falošné video, kde dievčaťu roztrhli slúchadlá. Cieľom bola kampaň za obozretnosť chodcov 23. augusta 2019, 11:00

Slovenským internetom začalo len pred pár hodinami kolovať video, zachytávajúce  slovenského policajta, ktorý pred očami ženy roztrhol jej údajne nové slúchadlá. Dôvodom malo byť to, že chodkyňa počúvala hudbu počas toho, ako išla mimo priechodu pre chodcov. Video zverejnila facebooková stránka Nekŕmte nás odpadom.

Nie je jasné, v akej časti Slovenska sa celý incident odohral, no údajne k nemu malo dôjsť približne pred viac ako dvomi týždňami. Žena opakovane žiadala policajta, aby jej slúchadlá vrátil naspäť, avšak ten sa jej po celý čas snažil pokojne vysvetliť, že nemôže prechádzať mimo priechodu. Upozornil ju aj na stále pribúdajúce nehody, kedy došlo k usmrteniu chodcov.

Dievča si však nedalo povedať, príslušníka policajného zboru neprestajne kamerovalo a podráždeným tónom hlasu si presadzovalo svoje. Keď sa po pár sekundách začala policajtovi vyhrážať, že záznam bude medializovať, došla mu trpezlivosť a slúchadlá roztrhol.

„Dcéra mi až po vyše dvoch týždňoch ukázala video, na ktorom je evidentne policajný príslušník. Roztrhol jej pomaly nové slúchadlá, lebo vraj išla mimo priechodu. Vážený pán policajt sa mal ale uvedomiť, lebo tam kde sa to stalo je minimum premávky a prechody sú od seba dosť vzdialené,“ tvrdí rozhorčená matka poškodenej.

„Dcéra je vždy obozretná, aj keď počúvala hudbu alebo ani nepočúvala, tak určite si dávala pozor. A aj keby nie, tak naozaj je toto správne riešenie?“ dopĺňa matka. Postup policajného príslušníka bol rozhodne neprimeraný, no väčšina reakcií pod príspevkom je práve na jeho strane.

Policajt chodkyni roztrhol slúchadla za to, že mala ísť mimo prechodu
Policajt chodkyni roztrhol slúchadla za to, že mala ísť mimo prechodu
Domov
Zdieľať
Diskusia