Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2019, 15:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Markíza je nasledovanejšou televíziou na Slovensku. Ktoré rádio počúvame najčastejšie?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Z najnovších prieskumov sa dozvedáme, čo Slováci najradšej sledujú v televízii a aké rádio preferujú.

Tri štvrtiny Slovákov stále aktívne sledujú televíziu. Vyplýva to z výsledkov národného prieskumu, ktorý od 7. januára do 23. júna realizovala na vzorke 4178 respondentov spoločnosť MEDIAN SK v licenčnej spolupráci s anglickou spoločnosťou Kantar Media, informuje TASR. Sledovanosť všetkých televízií v prvom a druhom kvartáli 2019 dohromady dosahuje 75 %, celkovo ju sledovalo  takmer 3,4 milióna divákov.

Lídrom je podľa prieskumu Televízia Markíza, ktorá dosiahla 41 % sledovanosti. Na druhom mieste sa umiestnila TV JOJ s 29 % a najlepšiu trojicu uzatvára  RTVS, ktorú sleduje 20 % Slovákov. 

Odporúčané
V Oteckoch zažil mladý pár Dorka a Luky prvú sexuálnu skúsenosť. Na hrátky 18-ročných hercov diváci reagujú rozporuplne V Oteckoch zažil mladý pár Dorka a Luky prvú sexuálnu skúsenosť. Na hrátky 18-ročných hercov diváci reagujú rozporuplne 6. júna 2019, 16:56

TASR informuje aj o celkovej počúvanosti rádií v prvom polroku 2019. Celková počúvanosť je na úrovni 60 %, pričom na prvom mieste nájdeme Rádio Expres s 18 %, nasleduje Rádio Slovensko so 16 % a do najlepšej trojice sa s 10 % zmestilo aj Fun Rádio. Pod dvojcifernou percentuálnou hranicou ešte umiestnili Rádio Europa 2, Rádio Jemné, Rádio Regina a Rádio Vlna. 

Odporúčané
Sajfa: Dieťa nemá byť kapitál, budeme opatrnejší v tom, čo ukázať Sajfa: Dieťa nemá byť kapitál, budeme opatrnejší v tom, čo ukázať 3. júla 2019, 15:36
Domov
Zdieľať
Diskusia