Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 20:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mike Tyson minie každý mesiac na marihuanu 40-tisíc dolárov

ŠPORT MARIHUANA MIKE TYSON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bývalý športovec v podcaste hovorí o svojich mesačných nákladoch na marihuanu.

Dnes už 53-ročný Mike Tyson bude navždy jedným z najlepších boxerov na svete, už dlhšie je však neodmysliteľnou súčasťou jeho života iná záľuba. V súvislosti s pestovaním a fajčením marihuany rozbehol aj vlastnú sériu podcastov s príznačným názvom Hotboxin' with Mike Tyson.

Ten je založený ja veľmi jednoduchom koncepte, do štúdia si vždy pozve inú zaujímavú osobnosť, s ktorou sa rozpráva a pri tom fajčia jointy. Diskusiu vždy sprevádza hlasný smiech a samozrejmosťou sú aj hĺbavé otázky, takže si na svoje príde každý fanúšik zelenej rastlinky. 

V najnovšom dieli prezradil, že ho mesačná spotreba marihuany stojí 40-tisíc dolárov. Tyson už dávnejšie prezradil, že má aj vlastný ranč s poľom, na ktorom prestuje zelenú rastlinu Denník Sports Illustrated informuje, že marihuanu z tohto poľa je možné zakúpiť si v špecializovaných predajniach v Kalifornii a mesačne mu zarobí 500-tisíc.

V tejto súvislosti sa už menej ako desatina síce nezdá až tak veľa, aj napriek tomu je to viac peňazí, ako zarobí priemerný človek za rok. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Two Bees Entertainment (@twobeesent),

Domov
Zdieľať
Diskusia