Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2019, 12:20
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Conor McGregor na Instagrame hrdo vyhlásil, že je miliardár. Podľa všetkého si však vymýšľa

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Médiá spochybňujú tvrdenie, že športovec patrí „do klubu miliardárov“.

O tom, že Conor patrí medzi najpopulárnejších športovcov dnešnej doby, nie je snáď pochýb. Je to šoumen, ktorý sa vie dokonale predať, no občas vie aj prestreliť. Naposledy sa mu to podarilo včera. Na Instagram pridal fotku, kde tvrdí, že najskôr bojoval pre miliardárov, no teraz je jedným on sám. Insider si preto na jeho zárobky posvietil a domnieva sa, že bojovník pravdepodobne nehovorí pravdu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

The King Mandingo. I fought for billionaires and then became one myself.

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

V rebríčku Forbes z roku 2019 mu patrí 65. miesto, „narátali mu“ 47 miliónov dolárov. Jeho najlepší zárobok bol pravdepodobne za zápas s Floydom Mayweatherom v roku 2017, zarobil približne 100 miliónov. Za zápas proti bojovníkovi Nurmagomedovovi zas zinkasoval približne 30 miliónov.

Okrem toho predáva vlastný alkohol a oblečenie, no je nepravdepodobné, že by mal majetok v hodnote jednej miliardy. Ktovie, prečo napísal status, kde sa chváli zarobenou miliardou. Pravdou je, že naposledy vyhral zápas v UFC v roku 2016 a mnohí mu odporúčajú, aby sa miesto provokácií na internete sústredil na šport a na tréningy, aby sa mu v klietke konečne podarilo vyhrať.

Domov
Zdieľať
Diskusia