Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2019, 9:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor opäť zaútočil na Khabiba Nurmagomedova. Hnevá sa aj na šéfa UFC, ktorý ho označil za príliš malého

ŠPORT CONOR MCGREGOR DANA WHITE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník neplánuje zastaviť svoje agresívne narážky.

Športoví fanúšikovia sa opäť smejú z Conora McGregora. Ten pred dvomi dňami zavesil na svoj Twitter fotografiu zo súboja proti Khabibovi Nurmagomedovi, na ktorej to vyzerá, ako keby  ho Rus ovoniaval. Conor mu naložil za to, že v súboji spanikáril a nedokázal mu vraj čeliť ako chlap chlapovi. Rovnako sa vraj zľakol útoku na autobus, za ktorý sa musel McGregor postaviť pred súd v New Yorku, informoval Business Insider.

Nový útok však nefungoval tak, ako by si Ír možno predstavoval. Veľká časť fanúšikov Conora vysmiala, vraj sa má sústrediť na to, aby konečne dostal Khabiba zo svojej hlavy a vyhral nejaký ten zápas. Ír sa naposledy v UFC tešil z víťazstva v roku 2016.


Na sociálnych sieťach sa objavili aj správy o tom, že sa McGregor momentálne hnevá na šéfa UFC Danu Whitea. Objektom hádky sa stal bojovník Jorge Masvidal, ktorý nedávno knockoutoval svojho súpera Bena Askrena pomocou kolena v priebehu piatich sekúnd, a tak získal obrovskú popularitu.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Conor by si s ním preto chcel v najbližšej dobe zmerať sily, lenže Dana White mu jasne vysvetlil, že Ír je príliš malý a chudý na to, aby ho pustil do oktagonu s Masvidalom.

Napriek jasnej váhovej prevahe si údajne Conor trúfa, ale s Whiteom sa dohodli, že si počká na septembrové UFC 242 v Spojených arabských emirátoch. Tam sa predstaví Khabib Nurmagomedov proti Dustinovi Poirierovi a McGregor bude sledovať, či sa na evente nevynorí šanca na zaujímavé meranie síl.

Domov
Zdieľať
Diskusia