Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2019, 14:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Do Švédska sa už nikdy nevrátim, tvrdí A$AP Rocky

HUDBA ASAP ROCKY ŠVÉDSKO
Uložiť Uložené

Americký raper je po náročnom mesiaci za mrežami konečne doma, kde čaká na oficiálny verdikt súdu, ktorého sa dočkáme 14. augusta.

A$AP Rocky má za sebou suverénne najnáročnejší mesiac svojej hudobnej kariéry, ten však paradoxne s rapom veľmi nesúvisel. Po mesiaci sa dostal vonku zo švédskeho väzenia, čo právom potešilo všetkých fanúšikov. Podľa zdrojov TMZ sa už zároveň nechal počuť, že sa do tejto krajiny nikdy viac nevráti a nemá v pláne tam odohrať žiadny ďalší koncert.

Odporúčané
ASAP Rocky je voľný, na rozsudok počká na slobode, tvrdí jeho právnik ASAP Rocky je voľný, na rozsudok počká na slobode, tvrdí jeho právnik 2. augusta 2019, 19:51

To by nemalo platiť pre ďalšie európske krajiny, Rocky si však zo Štokholmu odniesol veľkú traumu. Aj podľa ďalších zdrojov sa k nemu počas zadržania nesprávali s úctou, vulgárne mu nadávali a dokonca ho mali držať aj v neľudských podmienkach. Tieto slová potvrdili napríklad aj Snoop Dogg, Quavo alebo Sheck Wes, ktorí rovnako mali negatívne skúsenosti so švédskou políciou.

Americký raper ešte oficiálne nemá vyhraté, musí totiž počkať do 14. augusta na oficiálny verdikt súdu. Vzhľadom na to, že dostal zelenú k prepusteniu a odcestovaniu z krajiny, mu však už žiadny ďalší trest pravdepodobne nehrozí. 

Odporúčané
Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desiatky ďalších bojujú za slobodu ASAP Rockyho. Vraj je držaný v neľudských podmienkach Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desiatky ďalších bojujú za slobodu ASAP Rockyho. Vraj je držaný v neľudských podmienkach 11. júla 2019, 9:28

V súčasnej dobe už vyjadrilo radosť z Rockyho návratu množstvo známych osobností vrátane Drakea, Tylera, the Creatora aj amerického prezidenta Donalda Trumpa, ktorý iniciatívne bojoval za prepustenie amerického občana na podnet Kim Kardashian a Kanyeho Westa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia